Štefan Tarkovič po kritike chcel odísť zo Slovenska: V Ázii som zažil veci, ktoré ma šokovali (rozhovor) Róbert Ďurkáč 31. 7. 2024
Bývalý tréner Slovenska si musí hľadať nové pôsobisko. Štefan Tarkovič skončil na lavičke Kirgizska Matej Babic 14. 6. 2024
Bývalý tréner SR Tarkovič má s novou reprezentáciou odvážne plány. Ponuku som prijal z viacerých dôvodov Róbert Ďurkáč 25. 5. 2023
Futbal Tarkovič povedie reprezentáciu minimálne rok, zväz môže využiť opciu Róbert Ďurkáč 1. 12. 2020
Futbal Nástupcom Hapala na poste trénera futbalovej reprezentácie sa stal Tarkovič Karol Chren 20. 10. 2020
Tajná dodávka kľúčovej zbrane pre Ukrajinu: Pozornosť vzbudzuje záhadný let amerického vojenského lietadla do Poľska
VIDEO: Najlepší európsky tank na Ukrajine ukázal svoju silu. Jediný Leopard 2 zničil celú ruskú kolónu
FOTO: Partia robotníkov z východu smerovala za prácou. Tragickú nehodu pri Žiline zrejme spôsobil spánok vodiča
Tajná dodávka kľúčovej zbrane pre Ukrajinu: Pozornosť vzbudzuje záhadný let amerického vojenského lietadla do Poľska
Zabudnite na Turecko, Egypt či Chorvátsko. Cestovateľ odporúča miesta, ktoré sa oplatí navštíviť v roku 2025
Manžel zavraždenej učiteľky Márie (†51) zo Spišskej Starej Vsi priznáva, že pri živote ho drží len viera v Boha