Štefan Tarkovič po kritike chcel odísť zo Slovenska: V Ázii som zažil veci, ktoré ma šokovali (rozhovor) Róbert Ďurkáč 31. 7. 2024
Bývalý tréner Slovenska si musí hľadať nové pôsobisko. Štefan Tarkovič skončil na lavičke Kirgizska Matej Babic 14. 6. 2024
Bývalý tréner SR Tarkovič má s novou reprezentáciou odvážne plány. Ponuku som prijal z viacerých dôvodov Róbert Ďurkáč 25. 5. 2023
Tarkovičov odkaz kritikom: Na nič sa nehrám. Toto nie je pôda, na ktorej by sa malo srandovať Karol Chren 20. 1. 2022
Fortuna liga V polčase: S koučom Tarkovičom sme rozobrali najlepšie aj najhoršie zápasy pod jeho vedením Karol Chren 18. 11. 2021
Futbal Trénera Tarkoviča na Malte potešila efektivita, o jeho osude sa bude čoskoro rozhodovať Róbert Ďurkáč 15. 11. 2021
Futbal Tarkovič predstavil nomináciu na októbrové zápasy kvalifikácie MS 2022. V útoku zaujalo jedno meno Róbert Ďurkáč 28. 9. 2021
Euro 2020 Tarkovič zhodnotil účinkovanie na ME. Zdôvodnil, prečo nepostavil klasického útočníka Róbert Ďurkáč 25. 6. 2021
Euro 2020 Tarkovič po zápase: Švédsky štýl hry si vyžiadal, aby som postavil iba úplne zdravých hráčov Karol Chren 18. 6. 2021
Euro 2020 Tarkovič pred Poľskom: V pondelok to vypukne. V príprave sme sa zamerali na ofenzívu Karol Chren 13. 6. 2021
Euro 2020 Hamšík nenastúpi v generálke na EURO proti Rakúsko, doliečuje si zranenie Michal Lukačovič 5. 6. 2021
Euro 2020 Kouč Tarkovič pred prípravným kempom na EURO donominoval ďalšieho útočníka Karol Chren 24. 5. 2021
Futbal Pracovná skupina SFZ si bola pozrieť Petrohrad. Kouč Tarkovič má rozpoltené pocity Róbert Ďurkáč 4. 5. 2021
Futbal Tarkovič vyzdvihol reakciu hráčov. Vyjadril sa aj k odmietnutiu Bénesa Róbert Ďurkáč 31. 3. 2021
Futbal Tarkovič verí, že proti silnejším súperom nám to môže viac sedieť: Odpoveď nám dá zápas Róbert Ďurkáč 29. 3. 2021
Futbal Tréner reprezentácie Tarkovič verí v úspech: Toto mužstvo má dušu a charakter Róbert Ďurkáč 23. 3. 2021
10 min. o športe Reprezentačný kouč Tarkovič: Čaká nás najťažší rok v histórii, musel som urobiť ťažké rozhodnutie Karol Chren 24. 2. 2021
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici