Weiss bol na úrovni Hazarda a lepší než De Bruyne, spomína odchovanec City, ktorý bránil všetkých troch (rozhovor) Adam Dudiak 30. 9. 2024
Slovan do Glasgowa pricestoval v plnej sile: Je tu najlepšia atmosféra na svete, ale my nepodľahneme Tomáš Ďutka 17. 9. 2024
Ponuky stále boli. Robo Mak prezradil, ako sa rodil návrat do Slovana (rozhovor) Róbert Ďurkáč 16. 7. 2024
Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on Adam Dudiak 9. 7. 2024
Odkaz do reprezentácie? Róbert Mak dvoma gólmi a asistenciou režíroval víťazstvo Sydney TASR 28. 4. 2024
VIDEO: Na Oscara? Mak dostal kurióznu červenú kartu. Jeho súper incident poriadne prikrášlil Adam Dudiak 7. 4. 2024
Futbal Pricestoval z Austrálie, v dvoch zápasoch hral osem minút. Bola to dýka do chrbta, povedal Mak o Calzonovi Milan Špak 2. 4. 2024
Exkluzívne Posilní Slovan reprezentant Róbert Mak? Jasná odpoveď jeho agenta Róbert Ďurkáč 19. 2. 2024
Futbal Sydney vybavil trofej, na zraz cestoval deň. Calzona chystá Makovi netypický post Miroslav Špaček 9. 10. 2023
Futbal Hancko prepisoval dejiny nacvičeným signálom. Mak: Druhý polčas? Trápenie. Vieme hrať lepšie TASR 11. 9. 2023
Futbal Maka mrzí surová kritika fanúšikov: Za to všetko, čo sme dokázali, si to nezaslúžime Karol Chren 31. 3. 2021
Futbal Ďalší reprezentant zmenil klub. Róbert Mak zamieril zo Zenitu do Turecka Róbert Ďurkáč 30. 1. 2020
BA Futbalista Róbert Mak chce v bratislavskej Petržalke postaviť futbalovú halu Ivan Čerňanský 27. 10. 2018
Futbal Toto sa lepšie trafiť nedalo: Róbert Mak skóroval proti Interu Milánu nechytateľnou strelou Michal Lukačovič 22. 7. 2018
Futbal Tvrdé tresty pre PAOK: Makov šéf dostal za zbraň na ihrisku dištanc, pykať bude aj Micheľ Karol Chren 29. 3. 2018
Futbal VIDEO: Divoký záver zápasu. Prezident PAOK po neuznanom góle vybehol na trávnik s pištolou Karol Chren 12. 3. 2018
Futbal Róbert Mak, ktorý dostal v kľúčovom zápase červenú kartu: "Nešiel som do súboja simulovať" Ivan Čerňanský 6. 10. 2017
Futbal Plzeň aj Makov Solún spoznali súperov v play off o skupinovú fázu Európskej ligy Karol Chren 4. 8. 2017
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici