Weiss bol na úrovni Hazarda a lepší než De Bruyne, spomína odchovanec City, ktorý bránil všetkých troch (rozhovor) Adam Dudiak 30. 9. 2024
Slovan do Glasgowa pricestoval v plnej sile: Je tu najlepšia atmosféra na svete, ale my nepodľahneme Tomáš Ďutka 17. 9. 2024
Ponuky stále boli. Robo Mak prezradil, ako sa rodil návrat do Slovana (rozhovor) Róbert Ďurkáč 16. 7. 2024
Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on Adam Dudiak 9. 7. 2024
Futbal Bakoš zariadil remízu Plzne s AS Rím, Manchester nestačil na Feyenoord, obrat Zenitu v Izraeli Karol Chren 15. 9. 2016
Futbal Mak už pozná svoje číslo v Zenite Petrohrad, na debut si zrejme bude musieť počkať Róbert Ďurkáč 27. 7. 2016
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici