Bývalý šéf ochrankárov Krajčírovič: Bodyguard nie je na to, aby zabil útočníka (Na telo PLUS) 24. 5. 2024
Bývalý šéf ochrankárov v Na telo PLUS: Atentát na premiéra? Bodyguard vpredu zareagoval bravúrne 21. 5. 2024
Prečo ochrankári nezastrelili atentátnika? Divákovi odpovedal bývalý šéf úradu pre ochranu ústavných činiteľov Milan Špak 21. 5. 2024
Bezpečnostný analytik I. Samson v Na telo PLUS: Rukojemníci sú pre Hamas hus, ktorá znáša zlaté vajcia TVNOVINY.sk 14. 5. 2024
Š. Hamran v Na telo PLUS: R. Fico nie je etalón pravdovravnosti, jeho tvrdenia polícia viackrát vyvrátila TVNOVINY.sk 18. 4. 2023
Š. Hamran v diváckych otázkach Na telo PLUS: Kandidovať zatiaľ neplánujem, politika je pre mňa let na Mars TVNOVINY.sk 18. 4. 2023
Na telo plus J. Naď v Na telo PLUS: Nákup Viperov bude môcť Fico zrušiť, ale nezruší ho TVNOVINY.sk 28. 3. 2023
Na telo plus J. Naď v diváckych otázkach: Ako to bolo s členstvom jeho a jeho otca v Smere? TVNOVINY.sk 28. 3. 2023
Na telo plus E. Heger v Na telo PLUS: I. Matovič mi naozaj dal scenár, ako spojiť pravicu. Ja som ho nenaplnil TVNOVINY.sk 21. 3. 2023
Na telo plus Je E. Heger pripravený na politický zápas s I. Matovičom? Na divácku otázku v Na telo PLUS odpovedal jasne TVNOVINY.sk 21. 3. 2023
Na telo plus I. Matovič v Na telo PLUS: Kedy sa zbalím a odídem z politiky? Ak dostaneme štyri percentá TVNOVINY.sk 14. 3. 2023
Na telo plus I. Matovič v diváckych otázkach na telo PLUS: Káčerovi s Hirmanom narástli hrebienky, začali ľudí urážať a chodiť na dovolenky TVNOVINY.sk 14. 3. 2023
Na telo plus P. Pčolinský v Na telo PLUS: Fico si pred koalíciou s nami zabúchava dvere, aby nebol po voľbách prekvapený TVNOVINY.sk 7. 3. 2023
Na telo plus P. Pčolinský v diváckych otázkach Na telo PLUS: Voľby si viem predstaviť aj 7. júla TVNOVINY.sk 7. 3. 2023
Na telo plus V. Karas v Na telo PLUS: Hádka Špeciálnej a Generálnej prokuratúry je absolútna hanba tejto krajiny TVNOVINY.sk 28. 2. 2023
Na telo plus Divácke otázky Na telo PLUS: Vie Viliam Karas vymenovať 10 poctivých sudcov? TVNOVINY.sk 28. 2. 2023
Na telo plus D. Lipšic v Na telo PLUS: Som zvedavý, čo budú politici hovoriť po rozsudku o vražde J. Kuciaka. Možno budú konečne ticho TVNOVINY.sk 21. 2. 2023
Na telo plus I. Mikloš v Na telo PLUS: Mýlili sme sa, Putin dokáže vojnu financovať ešte rok aj dva TVNOVINY.sk 14. 2. 2023
Na telo plus P. Macko v diváckych otázkach Na telo PLUS: Viem si predstaviť, že by som v ďalšej demokratickej vláde bol ministrom obrany TVNOVINY.sk 14. 2. 2023
Na telo plus R. Káčer v Na telo PLUS: Neviem, či má Fico zimný spánok, migy sú stále doma. Chceme ich ale dať Ukrajincom TVNOVINY.sk 7. 2. 2023
Na telo plus R. Káčer v diváckych otázkach Na telo PLUS: Džin si ráno bežne nedávam, kvôli Ficovi som musel TVNOVINY.sk 7. 2. 2023
Na telo plus M. Majerský v Na telo PLUS: Dzurindova Modrá koalícia mi pripomína OĽaNO, Hegerovi som ponúkol dvojku na kandidátke TVNOVINY.sk 31. 1. 2023
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici