Bývalý šéf ochrankárov Krajčírovič: Bodyguard nie je na to, aby zabil útočníka (Na telo PLUS) 24. 5. 2024
Bývalý šéf ochrankárov v Na telo PLUS: Atentát na premiéra? Bodyguard vpredu zareagoval bravúrne 21. 5. 2024
Prečo ochrankári nezastrelili atentátnika? Divákovi odpovedal bývalý šéf úradu pre ochranu ústavných činiteľov Milan Špak 21. 5. 2024
Bezpečnostný analytik I. Samson v Na telo PLUS: Rukojemníci sú pre Hamas hus, ktorá znáša zlaté vajcia TVNOVINY.sk 14. 5. 2024
V. Hřích v Na telo PLUS: Dve tretiny voličov Š. Harabina budú voliť P. Pellegriniho, rozdiel sa zrovná TVNOVINY.sk 25. 3. 2024
Divák sa opýtal riaditeľov prieskumných agentúr, či môže Matovič uškodiť kompromitujúcimi materiálmi Pellegrinimu Milan Špak 25. 3. 2024
R. Procházka: Výroky R. Huliaka o ústavných sudcoch pripomínajú 90. roky (Na telo PLUS) Matej Pančík 15. 3. 2024
Na telo plus R. Procházka: Novela trestného práva? Súd sa ňou môže začať zaoberať po Veľkej noci (Na telo PLUS) Matej Pančík 14. 3. 2024
Na telo plus R. Procházka: Ak koalícia schváli zníženie trestov takticky lepšie, môže sa jej čo to podariť (Na telo PLUS) Matej Pančík 14. 3. 2024
Na telo plus R. Procházka v Na telo PLUS: Ak ústavní sudcovia o novele rozhodnú do leta, bude to zázrak TVNOVINY.sk 12. 3. 2024
Divácke otázky Divák sa právnika Procházku opýtal, či môže ústavný súd svojím rozhodnutím obnoviť špeciálnu prokuratúru Alex Murajdová 12. 3. 2024
Na telo plus Že je spis z poľovníckej chaty môj? Ani som nevedel, že tam sejf je, tvrdí I. Matovič (Na telo PLUS) Bernadetta Čaranová 7. 3. 2024
Na telo plus Prečo so mnou nechcú chodiť do debát? Jediný hovorím pravdu do očí, tvrdí I. Matovič (Na telo plus) Bernadetta Čaranová 6. 3. 2024
Na telo plus I. Matovič v Na telo PLUS: Podpora I. Korčoka? Ak pôjde do debaty, kde sa budem pýtať kľúčové otázky Matej Pančík 5. 3. 2024
Na telo plus Budete ponúkať 500 eur aj za prezidentské voľby? Opýtal sa divák Igora Matoviča Katarína Kiššová 5. 3. 2024
Na telo plus Š. Harabin: Ľudia nechcú nižšie tresty? Prieskumy klamú (Na telo PLUS) Matej Pančík 28. 2. 2024
Na telo plus Š. Harabin: Navaľnyj bol agent CIA, nečítate medzi riadkami (Na telo PLUS) Matej Pančík 28. 2. 2024
Na telo plus Š. Harabin: Financovanie kampane 2019? NAKA nezistila nič, ste trápny (Na telo PLUS) Matej Pančík 28. 2. 2024
Na telo plus Š. Harabin v Na telo PLUS: Čo by bol neúspech? Ak by som sa nedostal do druhého kola TVNOVINY.sk 27. 2. 2024
Divácke otázky Dodnes je presvedčený, že voľby vyhral. Divák sa Harabina opýtal, ako hodnotí svoje prvé funkčné obdobie Alex Murajdová 27. 2. 2024
Na telo plus J. Mazák: Nový šéf SIS? Prezidentka má povinnosť rozhodnúť, nie vymenovať ho (Na telo PLUS) Matej Pančík 22. 2. 2024
Na telo plus J. Mazák: Či Ústavný súd stíha rozhodnúť o predbežnom opatrení? To som si takmer istý (Na telo PLUS) Matej Pančík 21. 2. 2024
Na telo plus J. Mazák v Na telo PLUS: Aká je pravdepodobnosť, že Ústavný súd stopne Trestný zákon? U mňa pomerne vysoká TVNOVINY.sk 20. 2. 2024
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici