Divácke otázky v Na telo: Má byť hymna len pre vyvolených? Minister Erik Tomáš nesúhlasí Nina Baková 24. 11. 2024
Erik Tomáš v Na telo: Predčasné voľby nie sú na stole. Verím, že pán Huliak nechce, aby sa PS dostalo k moci Katarína Kiššová 24. 11. 2024
Divácke otázky v Na telo: Šíri SaS hoaxy a bude Migaľ väčším rebelom v koalícii? Odpovedajú poslanci Nina Baková 17. 11. 2024
Hosťami relácie Na telo budú Peter Pellegrini (Hlas-SD) a Michal Šimečka (PS) Ivan Čerňanský 15. 9. 2023
Internetizácia regiónov, inovačné centrá, AI: Digitalizácia Slovenska podľa PS, Hlasu a Modrých (Na telo PLUS) Andrej Hofer 15. 9. 2023
Na telo plus Zoštátnenie strategických podnikov? Potemkin, myslí si o nápade Hlasu-SD M. Dzurinda (Na telo PLUS) Andrej Hofer 14. 9. 2023
Na telo plus Dzurinda v Na telo PLUS: Spájanie pravice sa oddialilo. Nikdy som však nepovedal, že sa vzdám TVNOVINY.sk 12. 9. 2023
Na telo plus T. Drucker odpovedal v diváckych otázkach Na telo PLUS: Má záujem o niektorú ministerskú stoličku? TVNOVINY.sk 12. 9. 2023
Na telo „Saskári blokovali, blokovali, blokovali,“ hodnotí nesplnené predvolebné sľuby I. Matovič (Na telo) Andrej Hofer 12. 9. 2023
Na telo Kollár vs. Kollár. Líder Sme Rodina vysvetľoval pozadie údajnej antikampane (Na telo) Andrej Hofer 11. 9. 2023
Divácke otázky Nepôjdem do vlády, v ktorej bude premiér Šimečka, odpovedal Kollár na divácku otázku Rebeka Kosečeková 10. 9. 2023
Na telo I. Matovič v Na telo: Stále chcem veriť, že B. Kollár chce úprimne bojovať proti korupcii Andrej Hofer 10. 9. 2023
Na telo Prieskum dôveryhodnosti: Slováci veria najviac prezidentovi Česka, Zelenskyj predbehol Putina Alex Murajdová 10. 9. 2023
Na telo plus Armáda na hraniciach aj plán Viktora Orbána. Takto príliv utečencov vidia v SaS, KDH a SNS (Na telo PLUS) Andrej Hofer 7. 9. 2023
Na telo plus „Sú súčasťou budúcnosti podľa KDH aj lesby a gejovia?“ spýtala sa Františka Mikloška Jana Bittó-Cigániková (Na telo PLUS) Andrej Hofer 6. 9. 2023
Na telo plus F. Mikloško v Na telo PLUS: Problém s pediatrami je podobný ako s migráciou. Rieši sa, keď to buchne Andrej Hofer 5. 9. 2023
Na telo plus T. Taraba z SNS v diváckych otázkach Na telo PLUS: V čom je A. Danko lepší ako M. Kotleba? TVNOVINY.sk 5. 9. 2023
Na telo „Vlažná voda,“ komentoval M. Šipoš postoj M. Majerského k povolebnej spolupráci s Hlasom (Na telo) Andrej Hofer 5. 9. 2023
Na telo Milan Majerský reaguje na svoje výroky o LGBTI: V rýchlosti som použil nesprávne slová, je mi to ľúto Karol Chren 3. 9. 2023
Na telo E. Tomáš v Na telo: Neprekážalo by mi sedieť vo vláde, ktorej premiérom by bol Robert Fico Andrej Hofer 3. 9. 2023
V lotérii EuroMillions padol rozprávkový jackpot. Šťastlivec vyhral tretiu najvyššiu sumu v histórii krajiny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
V lotérii EuroMillions padol rozprávkový jackpot. Šťastlivec vyhral tretiu najvyššiu sumu v histórii krajiny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia