Divácke otázky v Na telo: Má byť hymna len pre vyvolených? Minister Erik Tomáš nesúhlasí Nina Baková 24. 11. 2024
Erik Tomáš v Na telo: Predčasné voľby nie sú na stole. Verím, že pán Huliak nechce, aby sa PS dostalo k moci Katarína Kiššová 24. 11. 2024
Divácke otázky v Na telo: Šíri SaS hoaxy a bude Migaľ väčším rebelom v koalícii? Odpovedajú poslanci Nina Baková 17. 11. 2024
Š. Hamran v Na telo PLUS: Minister vnútra Kaliňák alebo Saková? Z tých dvoch radšej Kaliňák TVNOVINY.sk 10. 10. 2023
Prezidentka o vzťahoch s R. Ficom: Som objektom sporu, ja nie som v spore (Na telo) Andrej Hofer 9. 10. 2023
Divácke otázky Jedného z divákov zaujímalo aj to, ako sa prezidentke sedelo vedľa Roberta Fica Rebeka Kosečeková 8. 10. 2023
Na telo Z. Čaputová v Na telo: Ak by bol nominantom na ministra vnútra R. Kaliňák, jeho obvinenie by som vnímala ako prekážku Andrej Hofer 8. 10. 2023
Na telo Obnova V4, Putinov spojenec, parády na Červenom námestí: Hlas, PS, OĽANO a SNS o budúcnosti zahraničnej politiky (Na telo) Andrej Hofer 2. 10. 2023
Na telo M. Šipoš v Na telo: Dohoda na novej vláde tu už je, PS dostane lekciu z naivity Andrej Hofer 1. 10. 2023
Na telo plus Kto zvíťazí vo voľbách? M. Slosiarik hodnotil súboj Smeru, PS a Hlasu (Na telo PLUS) Andrej Hofer 27. 9. 2023
Na telo plus Zatýkanie u vojenských tajných: A. Hlina a M. Šutaj Eštok reagovali na akciu Vírus (Na telo PLUS) Andrej Hofer 21. 9. 2023
Na telo plus Spor M. Žilinku a Z. Čaputovej očami kandidátov SaS, Sme Rodina a Hlasu-SD (Na telo PLUS) Andrej Hofer 20. 9. 2023
Na telo plus A. Hlina v Na telo PLUS: Keby stáli barbari pred bránami, za Pellegriniho ako premiéra by som zahlasoval Andrej Hofer 19. 9. 2023
Na telo plus A. Hlina v diváckych otázkach Na telo PLUS: Do ktorej strany prestúpi, ak SaS neuspeje vo voľbách? TVNOVINY.sk 19. 9. 2023
Na telo „Trieskanie do stola,“ zhodnotil M. Šimečka nápad P. Pellegriniho zatvárať utečencov do internačných táborov (Na telo) Andrej Hofer 19. 9. 2023
Na telo Aká je budúcnosť cien energií? Diskutovali M. Šimečka a P. Pellegrini (Na telo) Andrej Hofer 18. 9. 2023
Na telo P. Pellegrini v Na telo: Ak by sme získali dostatočne silný mandát, mali by sme sa uchádzať aj o premiérsky post Andrej Hofer 17. 9. 2023
Divácke otázky „Čo je väčšia hrozba pre Slovensko, korupcia alebo katotalibanstvo?“ opýtal sa M. Šimečku divák Alex Murajdová 17. 9. 2023
Na telo Exkluzívny PRIESKUM: Prezidentské kreslo by Pellegrini získal v súboji s Korčokom aj Ficom Alex Murajdová 17. 9. 2023
V lotérii EuroMillions padol rozprávkový jackpot. Šťastlivec vyhral tretiu najvyššiu sumu v histórii krajiny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
V lotérii EuroMillions padol rozprávkový jackpot. Šťastlivec vyhral tretiu najvyššiu sumu v histórii krajiny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia