Tréner najväčšieho rivala Slovana o Weissovi: Na ihrisku som ho nemusel, v šatni by som ho chcel Richard Jančiar 17. 10. 2024
Takáč exkluzívne: Prestup do Slovana nebol môj sen. No už po mesiaci viem, že ho nikdy nebudem ľutovať (rozhovor) Adam Dudiak 7. 9. 2024
Exkluzívne Gašparík: Môj odchod? Viem, kto po ňom volá. Zo Slovana by som bral srdciarov, ako prvého Weissa (rozhovor) Adam Dudiak 23. 8. 2024
Futbal Svadba z rozumu? Geniálna, aj legendy to spravili. Jedna vec, a brankár Slovana by bol svetový Adam Dudiak 16. 8. 2024
Futbal Nepotiahli skúsení lídri ani mladíci. Každý z nás sa musí pozrieť na seba, vravela po vypadnutí posila Spartaka TASR 16. 8. 2024
Exkluzívne Škrtel ako asistent? Gašparík: S rozpočtom DAC by sme mali na titul. Liga bez Slovana náš futbal zabije (rozhovor) Adam Dudiak 24. 5. 2024
Niké liga Hráči si povedali svoje, Weiss musel zvýšiť hlas. Gašparík: Mali sme zápas vo vlastných rukách, to bol problém TASR 21. 4. 2024
Niké liga Spartak dostal do Európy, dvakrát ovládol pohár. Gašparík môže v Trnave prekonať aj Malatinského TASR 25. 1. 2024
Niké liga Nový hroťák už má vyrobený dres. Spartak pred jarou silnie na Malte Juraj Fazekaš 9. 1. 2024
Futbal Gašparík nemal čo vytknúť: Ťažko, keď vám dá góly Džeko s väčším platom, než my rozpočtom Adam Dudiak 14. 12. 2023
Futbal Z nudného futbalu výborný. Gašparík: My sme vyhrať chceli, súper musel. A dostal od nás darček Adam Dudiak 30. 11. 2023
Futbal Gašparík pomenoval smolný moment, hráčom nemal čo vytknúť: V druhom polčase sme asi aj boli nebezpečnejší TASR 9. 11. 2023
Futbal Spartak sa o prvé body pobije na štadióne, kde má každý právo snívať. Popri maródke teší jeden návrat Andrej Zvolenský 8. 11. 2023
Futbal Hráči nesklamali, vztýčil prst Gašparík. Trnava reaguje na prehru: Krutý výsledok TASR 26. 10. 2023
Exkluzívne Mohol spadnúť štadión, ale najdrahší je zakliaty. Gašparík: Hráčom som povedal, že boli výborní (rozhovor) Adam Dudiak 6. 10. 2023
Futbal VIDEO: Trnava hostí v zápase roka megahviezdy. Tureckého giganta privíta plný dom Marián Tomčák 4. 10. 2023
Futbal Krutá prehra, ale toto sa nemôže stávať, krútil hlavou Gašparík. Tréner Razgradu: Mohli sme dať raz toľko TASR 21. 9. 2023
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici