Kajúcnici sa priznali k množstvu trestnej činnosti, no odchádzajú s podmienkami. Vysvetlil to prokurátor Róbert Ďurkáč 29. 7. 2023
Paragraf 363 opäť úradoval. Exfunkcionárovi NAKA Marianovi Kučerkovi zrušili obvinenie Zuzana Ferenčáková 21. 3. 2023
Kauza N. Bödöra o podplácaní policajtov je na konci. Uzavreli vyšetrovanie s návrhom na podanie obžaloby Zuzana Ferenčáková 3. 1. 2023
Šéf pobočky NAKA v Nitre dostal v minulosti obálku od exkolegu. Trasie sa pod ním stolička Zuzana Ferencakova 12. 10. 2021
Príbuzný bývalého ministra Žigu mal na úplatkoch vyplatiť 175-tisíc. Putovať mali aj dvom kajúcnikom Róbert Ďurkáč 4. 10. 2021
Ján Hazucha Bývalý funkcionár NAKA údajne kajúcnikovi Bernardovi Slobodníkovi odovzdal podklady k výsluchu Vladimíra Drábiková 19. 7. 2021
Norbert Bödör Gašpar s Bödörom mali mariť vyšetrovanie. Stopli zatknutie Bašternákových ľudí, vypovedal Slobodník Katarína Ács 6. 7. 2021
Špecializovaný trestný súdu Riaditeľ Úradu inšpekčnej služby je na slobode, obvinenie nekomentoval Zuzana Gálisová 5. 6. 2021
Cigarety Spojila ich závislosť od cigariet. Čoskoro sa zo Štefana Žigu a Slobodníka však stali priatelia Vladimíra Drábiková 13. 5. 2021
Bernard Slobodník Bývalý policajný funkcionár Bernard Slobodník vypovedal na NAKA: „Je mi to ľúto a hanbím sa za to" Katarína Ács 25. 2. 2021
Norbert Bödör Žiga: Som pripravený vypovedať, Bödörovi som nedával žiadne peniaze Zuzana Gálisová 3. 12. 2020
Robert Krajmer Skupinu mal riadiť Bödör a pokyny policajným šéfom údajne rozdával na tajných poradách Zuzana Gálisová 5. 11. 2020
Robert Krajmer Krajšie Slovensko, okomentoval raziu NAKA Matovič. Fico hovorí o politickej objednávke Katarína Ács 5. 11. 2020
Robert Krajmer Akcia Očistec: Okrem exfunkcionárov polície obvinili aj Norberta Bödöra Katarína Ács 5. 11. 2020
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici