Každý tretí tínedžer nemá rád svoje telo. Niektorí pristupujú k drastickým riešeniam Andrea Šprochová 28. 9. 2024
Šokujúce odhalenie štúdie: Táto známa sociálna sieť má negatívny dopad na mentálne zdravie Nina Baková 7. 9. 2024
Dlhé roky bojovala s anorexiou, nakoniec prehrala. Natália zomrela s hmotnosťou len 20 kilogramov Ľubomíra Ivanková 6. 10. 2023
Mala 37 kilogramov a šesť diagnóz: Aj keď mi bolo zle, v mojej chorej zóne som sa cítila bezpečne Vladimíra Drábiková 9. 2. 2022
Anorexiou trpí už takmer každá šiesta mladá žena. Kristína ju prekonala a teraz pomáha druhým Jana Habarová 19. 12. 2021
Anorexiu zažila v kritickom tínedžerskom veku. O svojom príbehu hovorí otvorene prostredníctvom videí Vladimíra Drábiková 19. 6. 2021
Katka úspešne bojuje s anorexiou. Jej denník teraz pomáha dievčatám, ktoré zvádzajú rovnaký boj Karol Chren 3. 6. 2021
My ženy Mala 14 a vážila 29 kíl. Posadnutosť chudnutím ich priviedla na psychiatriu Nikola Teleková 3. 12. 2020
My ženy Šikana ju dohnala na váhu 25 kilogramov. Tínedžerka opísala detaily svojho boja Róbert Ďurkáč 2. 12. 2020
My ženy Pamätáte si na Mášu a Dášu? Pred mesiacom bojovali o život, takto vyzerajú dnes Katarína Ács 16. 1. 2019
My ženy Z extrémne chudých dvojičiek sa stali živé mŕtvoly. Povedali im, aby ešte schudli Katarína Ács 4. 12. 2018
My ženy Simona sa hnala za akýmsi symbolom krásy. Lekári jej stanovili hneď dve diagnózy Zuzana Gálisová 28. 4. 2018
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici