Každý tretí tínedžer nemá rád svoje telo. Niektorí pristupujú k drastickým riešeniam Andrea Šprochová 28. 9. 2024
Šokujúce odhalenie štúdie: Táto známa sociálna sieť má negatívny dopad na mentálne zdravie Nina Baková 7. 9. 2024
Dlhé roky bojovala s anorexiou, nakoniec prehrala. Natália zomrela s hmotnosťou len 20 kilogramov Ľubomíra Ivanková 6. 10. 2023
Mala 37 kilogramov a šesť diagnóz: Aj keď mi bolo zle, v mojej chorej zóne som sa cítila bezpečne Vladimíra Drábiková 9. 2. 2022
My ženy Smiali sa jej, že je tučná. Posadnutosť vlastnou postavou ju dohnala do nemocnice Katarína Ács 20. 10. 2016
Anorexia Chorobne vychudnutá hviezda Prcičiek. Už aj obtiahnuté šaty na nej visia Nikola Teleková 5. 8. 2016
Anorexia Na inej žene by bol tento outfit sexy, ale na vychudnutej herečke je to hrôza Nikola Teleková 18. 7. 2016
Anorexia Katastrofálne vychudnutá hviezda Prcičiek. Na jej telo je žalostný pohľad Nikola Teleková 22. 6. 2016
My ženy Neuveriteľné premeny jednej ženy. Najskôr anorexia, potom obezita a teraz... markiza.sk 9. 6. 2016
Anorexia Kostnatá hviezda Beverly Hills 90210 pribrala. Konečne vyzerá zdravo Nikola Teleková 8. 6. 2016
My ženy Bola som kostra. Tia pre anorexiu krvácala z nosa a bolelo ju celé telo aleitmannova 28. 4. 2016
My ženy Keď mala 29 kíl, dali jej len dva dni života. Dnes prekypuje šťastím aleitmannova 15. 1. 2016
Vojnové lode NATO obkľúčili čínske plavidlo. Posádka mala zámerne spustiť kotvu, ktorá pretrhla podmorské káble
Prípadu Farárske sa venujeme ďalej. Pozrite si vyhrážky, ktoré prišli našej redaktorke, aj ďalšiu nelegálnu činnosť skupiny
Zelenina, ktorá znižuje riziko infarktu a pomáha s cholesterolom. Vedci poukazujú na jej pozitívne účinky
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia