Absurdný príbeh. Štát zaplatil milióny za vrtuľník, ktorý už dva roky nevie priviezť na Slovensko Viktor Serebryakov 5. 1. 2025
Veľké nákupy u ministra Kaliňáka: Vrtuľníky za 150 miliónov aj lietadlá za 46 miliónov eur TASR 23. 12. 2024
Ani po mesiacoch nevieme, čo sa pod Rysmi stalo. Nikomu okolo tohto prípadu nie je do reči Martina Töröková 12. 10. 2024
Po veľmi vážnej nehode za Kežmarkom zasahoval vrtuľník. Je zázrak, že všetci prežili Katarína Ács 30. 9. 2024
PREHĽAD: Najtragickejšia havária záchranárskeho vrtuľníka sa stala v roku 1979 Ivan Čerňanský 8. 9. 2016
Krimi Haváriu vrtuľníka v Nórsku nikto neprežil, príčiny nešťastia objasní vyšetrovanie Katarína Ács 2. 5. 2016
Hrabušice Ukončili vyšetrovanie pádu vrtuľníka v Slovenskom raji. Zlyhal ľudský faktor Zuzana Gálisová 2. 3. 2016
Nezvestný Po zrážke dvoch vrtuľníkov námornej pechoty je 12 osôb nezvestných aleitmannova 15. 1. 2016
Mi-17 Oznámili príčiny nešťastia vrtuľníka Mi-17. Po páde zomrel druhý pilot Zuzana Gálisová 21. 12. 2015
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta