Každý má právo na názor, no on je ďaleko od diania v Manchestri. Tréner United reaguje na Ronaldovu kritiku TASR 12. 9. 2024
Namiesto podpory tvrdá kritika od vlastných. Najlepšia slovenská kajakárka sezónu ukončila predčasne TASR 4. 9. 2024
Radosa o Šatanovi: Mýtus legendy. Kým som ja obchodoval po celom svete, on hral počítačové hry Adam Dudiak 17. 1. 2024
Nemecký tréner kritizuje FIFA: Majstrovstvá sveta v šiestich krajinách? Raz budeme hrať na Evereste TVNOVINY.sk 11. 10. 2023
Tvrdé slová šéfa Microsoftu: Rozsiahly počítačový útok by mal byť budíčkom pre vlády Katarína Ács 15. 5. 2017
Clintonová v prvom veľkom prejave po prehratých voľbách kritizovala Trumpa radoslav kozak 29. 3. 2017
Kritika Americký prezident sa už mieša aj do módy, kritizuje slávne značky kvôli dcére radoslav kozak 9. 2. 2017
USA Nemecká kancelárka a švédsky premiér odsúdili Trumpov protiimigračný zákon radoslav kozak 31. 1. 2017
Kritika Najradšej by som mu jednu vrazil! Robert De Niro poriadne naložil Trumpovi radoslav kozak 9. 10. 2016
Kritika Turecko skritizovalo EÚ za nedostatočnú finančnú pomoc na sýrskych utečencov Katarína Ács 21. 9. 2016
OSN Vysoký komisár OSN prirovnal Fica k Trumpovi, Wildersovi a Islamskému štátu radoslav kozak 6. 9. 2016
Kritika Bývalý poslanec NR SR za stranu Smer-SD a jeho nevídaná kritika strany Ivan Čerňanský 24. 8. 2016
Kritika Vývoz demokracie do Iraku a Líbye bola chyba, pápež ostro kritizoval Západ rkozak 18. 5. 2016
Kritika Svojská odpoveď na výroky kráľovnej, Čína ruší vysielanie BBC v krajine Michal Lukačovič 11. 5. 2016
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici