Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky Milan Špak 28. 2. 2025
Muža bodla žena v reštaurácii na strednom Slovensku. Okamžitý zásah záchranky Martin Čeliga 28. 2. 2025
Pes ma ťahal po zemi a strhol zo mňa oblečenie, opísala Natálka sekundy hrôzy. Potom prišli ľudia a zachránili ma, dodala Karol Mindák 28. 2. 2025
Madonna, Rocco, súd Na koho sa podobá? Syn Madonny po rodičoch krásu nezdedil markiza.sk 28. 12. 2015
Krimi Hádka manželov sa skončila tragicky. Žena sa na Štedrý deň už nezobudila Marcel Marcišiak 28. 12. 2015
Krimi Mapa kriminality: Kde sa najviac vraždilo, znásilňovalo a kradli autá Michal Lukačovič 28. 12. 2015
Krimi Pre hrozbu útoku posilnila polícia bezpečnostné opatrenia vo Viedni Nikola Teleková 26. 12. 2015
Istanbul Záchranca Erdogan alebo zohratá scénka? Turecký prezident vraj zachránil samovraha Michal Lukačovič 26. 12. 2015
Krimi Z pomoci tragédia: Rodina dala bezdomovcovi na Vianoce ubytovanie, v ktorom uhorel Michal Lukačovič 25. 12. 2015
Sviatky Hasiči bilancovali Štedrý deň. Prečítajte si, koľko výjazdov museli absolvovať Michal Lukačovič 24. 12. 2015
Rusko Dych vyrážajúce zábery: Po výbuchu plynu zostal v paneláku kráter Michal Lukačovič 24. 12. 2015
Dušan Tokarčík Od bitky trojice Paškovcov je to už mesiac, o prácu prišiel zatiaľ iba jeden Michal Lukačovič 23. 12. 2015
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár