Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky Milan Špak 28. 2. 2025
Muža bodla žena v reštaurácii na strednom Slovensku. Okamžitý zásah záchranky Martin Čeliga 28. 2. 2025
Pes ma ťahal po zemi a strhol zo mňa oblečenie, opísala Natálka sekundy hrôzy. Potom prišli ľudia a zachránili ma, dodala Karol Mindák 28. 2. 2025
Unikli v Ružomberku toxické plyny a hrozil ničivý výbuch? Aktivisti bijú na poplach Marcel Marcišiak 8. 1. 2016
Hasiči v Nitre prišli mladíkovi pomôcť uhasiť auto, on za to jedného napadol Michal Lukačovič 7. 1. 2016
Nemecko Novoročné sexuálne útoky v Nemecku vyvolali vlnu protestov. Obviňujú Merkelovú Michal Lukačovič 6. 1. 2016
Žiar nad Hronom Mladá rodina prišla z ničoho nič o strechu nad hlavou. Cez noc im zhorel dom Michal Lukačovič 6. 1. 2016
Rimavská Sobota Tento rok netrvá ešte ani týždeň a už zomrelo štvrté dieťatko Michal Lukačovič 6. 1. 2016
Krimi Muža, ktorého zadržali po útokoch v Paríži na Slovensku, vykázali mimo Schengen Michal Lukačovič 5. 1. 2016
Krimi Príšerný nález v Rakúsku. V jazere našli už druhý kufor s časťami tela Peter Tarasovič 4. 1. 2016
Počasie Trojročný chlapec prežil silvestrovskú noc vonku. Pátrali po ňom stovky ľudí Peter Tarasovič 4. 1. 2016
Krimi Najnovšie snímky: Takéto škody spôsobil požiar v luxusnom hoteli v Dubaji markiza.sk 3. 1. 2016
Silvester Dievčatku vybuchla pri tvári pyrotechnika, chlapček prišiel o časť nosa Ivan Čerňanský 1. 1. 2016
Krimi Pomôžte nájsť násilníka. V centre Bratislavy niekto dobil 25-ročného mladíka Ivan Čerňanský 30. 12. 2015
Krimi Po zrážke s vlakom skončil s autom až v potoku. Na mieste bol mŕtvy Ivan Čerňanský 29. 12. 2015
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje