VIDEO: O víťazstvo sa pripravili sami. Celtic si strelil kuriózny vlastný gól Richard Jančiar 28. 11. 2024
VIDEO: Ideálny štart päťhviezdičkového Celticu. Britské médiá reagujú na demoláciu Slovana TASR 19. 9. 2024
VIDEO: Premiéra Slovana v LM proti Celticu Glasgow. Pozrite si zostrih najlepších momentov zápasu Karol Chren 19. 9. 2024
Dostali sme školu futbalu a môžeme byť radi, že len päťku. Weiss vedel, že jeho šanca mohla zmeniť duel TASR 18. 9. 2024
Wimmer strelil krásny gól, Takáč pochytal mnoho. Celtic však Slovanu v Lige majstrov ukázal realitu Adam Dudiak 18. 9. 2024
Pod Vladom už v Celticu lietali stoličky i poháre. Škóti na kombo Weiss a Kmotrík určite nezabudli, vraví legenda (rozhovor) Adam Dudiak 18. 9. 2024
Slávny tréner Celticu pred duelom so Slovanom v Lige majstrov: Takto pripravený som nebol ešte nikdy TASR 17. 9. 2024
Futbal Som rád, že otec je zdravý a ide s nami. Ale bez neho to na lavičke bolo pokojnejšie, žartoval Weiss ml. TASR 17. 9. 2024
Futbal Ak Weiss, Kucka a spol. udržia emócie na uzde, môžu prekvapiť. Ľubomír Moravčík vie, kde je slabina Celticu TASR 17. 9. 2024
UEFA EURO 2024 Rodáka nezradil a volal mu, aj keď nemal. Dúbravka sa vyjadril i k záujmu zo slávneho klubu Adam Dudiak 13. 6. 2024
Futbal Medzi dospelými debutoval v trinástich, mal byť druhý Messi. Čo je dnes so zázračným chlapcom z Celticu? Adam Dudiak 27. 8. 2023
Futbal Zomrela legenda Celticu Billy McNeill, kapitán slávnych Lisabonských levov Karol Chren 23. 4. 2019
Futbal VIDEO: Takýmto skvostným priamym kopom sa v drese Celticu prezentoval Griffiths Róbert Ďurkáč 18. 11. 2017
Futbal Táto prehra nie je až taká trápna. Aj lepší tu prehrali, tvrdí kouč Celticu Róbert Ďurkáč 14. 9. 2016
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta