V tíme sa stretne aj s reprezentačným kolegom. Slovák mení klub, v zahraničí chce nájsť nový impulz TASR 22. 2. 2025
Mal ponuku z exotiky i ďalších troch klubov. Pekarík vysvetľuje prestup: Nikdy ma neriadili peniaze Adam Dudiak 20. 2. 2025
Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Strelcov otec: Niekto by povedal, že David už peniaze Kmotríkovcom vrátil. Hádam Slovan vie, čo robí Adam Dudiak 11. 2. 2025
Továreň na klenoty. Do žilinskej kasy pritiekla za sedem talentov parádna suma Róbert Ďurkáč 14. 6. 2018
Tieto kroky vedenia Interu naznačujú, že Škriniar by mohol odísť už počas leta Róbert Ďurkáč 1. 6. 2018
Anglické kluby sa činili. Pozrite si súhrn najzaujímavejších januárových prestupov Karol Chren 2. 2. 2018
Newcastle United FC Potvrdené: Dúbravka sa stal hráčom Newcastlu, debut by mohol zažiť už v nedeľu Karol Chren 1. 2. 2018
Futbal Prestup Aubameyanga spečatený. Arsenal za neho zaplatil rekordnú sumu Róbert Ďurkáč 31. 1. 2018
Futbal Man City stále nemá dosť. Z hráča Bilbaa urobil druhého najdrahšieho obrancu v histórii Karol Chren 30. 1. 2018
Futbal Sparta opäť utráca vo veľkom. Rumun Stanciu sa stal najdrahším hráčom českej ligy Karol Chren 23. 1. 2018
Futbal Vybral sa po stopách Hamšíka. Zo Žiliny prestúpil do Talianska ďalší veľký talent Róbert Ďurkáč 23. 1. 2018
Futbal Sú zúfalí, kriticky hovorí o novej posile Liverpoolu legendárny Alan Shearer Róbert Ďurkáč 28. 12. 2017
Futbal Neymar sa vzoprel otcovi, na miliónový bonus od Barcelony môže zabudnúť Karol Chren 4. 8. 2017
Futbal Neymarov prestup naberá reálne kontúry. Brazílčan oznámil spoluhráčom, že odchádza Karol Chren 2. 8. 2017
Futbal Monaco sa s Realom nedohodlo na prestupe Mbappého, tvrdí viceprezident radoslav kozak 26. 7. 2017
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky
Zelenského mali z Bieleho domu vyhodiť. Experti tvrdia, že Trump chce kapituláciu Ukrajiny a išlo o šikanu
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje