V tíme sa stretne aj s reprezentačným kolegom. Slovák mení klub, v zahraničí chce nájsť nový impulz TASR 22. 2. 2025
Mal ponuku z exotiky i ďalších troch klubov. Pekarík vysvetľuje prestup: Nikdy ma neriadili peniaze Adam Dudiak 20. 2. 2025
Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Strelcov otec: Niekto by povedal, že David už peniaze Kmotríkovcom vrátil. Hádam Slovan vie, čo robí Adam Dudiak 11. 2. 2025
Futbal "Basti" je na súpiske Manchestru United, prestup je tak zrejme nereálny Róbert Ďurkáč 2. 9. 2016
Futbal Koniec prestupového okna sa blíži: Arsenal aj Barcelona kúpili španielskych útočníkov Karol Chren 30. 8. 2016
Futbal Zoznam supertalentov z východnej Európy: O týchto mladíkov sa pobijú veľkokluby Karol Chren 18. 8. 2016
Futbal Je Pogba hodný 105 miliónov? Rio Ferdinand a ďalšie legendy v tom majú jasno Karol Chren 9. 8. 2016
Futbal Veľký prestup pre Petržalku, jej dres si opäť oblečie najlepší strelec ligy! Róbert Ďurkáč 5. 8. 2016
Futbal To si nedovolil ani Maradona, hovorí na Higuaínov prestup legenda AS Rím Róbert Ďurkáč 27. 7. 2016
Futbal Prestupy sú v plnom prúde, zatiaľ najdrahšia jedenástka leta vyzerá takto Róbert Ďurkáč 26. 7. 2016
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje