Šok pre priaznivcov Ivana Jakeša. Motocyklový pretekár sa nezúčastní na Rely Dakar 2022 Róbert Ďurkáč 1. 12. 2021
Ivan Jakeš pre zranenie odstúpil z Rely Dakar: Nie som schopný jazdiť na morfíne Karol Chren 15. 1. 2019
Rely Dakar bude bez Jakeša. Slovák dal na poslednú chvíľu prednosť seriálu MS Karol Chren 27. 11. 2017
Manažér Jakešovho tímu: Ivan je blázon, neveril som, že ráno sadne na motorku Marcel Marcišiak 5. 1. 2017
Ivan Jakeš Ivan Jakeš ukázal vylepšenú motorku: Tejto chybe sa chce vyvarovať Karol Chren 23. 11. 2016
Ivan Jakeš Rely Dakar: Slovákom sa v stredu nedarilo, Svitko prišiel o pozíciu lídra Marcel Marcišiak 6. 1. 2016
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta