VIDEO: Musialove sólo od polovice, Gnabryho jasličky či premiérový gól Ita. Bayern konečne dominoval TASR 23. 2. 2025
Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Futbalový víkend otvoril bundesligový šláger. Dortmund to opäť nezvládol, jeho mizéria pokračuje TASR 17. 1. 2025
EL: Slavia so Schranzom hrala vo Frankfurte vyrovnanú partiu. Postup je naďalej v hre TASR 7. 11. 2024
Narodil sa na Kramároch, je lepší ako Neuer. Kapitán kráľa Bundesligy i o tom, prečo nechytá za Slovensko (rozhovor) Adam Dudiak 23. 2. 2024
Prisadol loptu a mali ho za boha. Turbo-trpaslík bol najlepší v Európe, do Nemecka ušiel komunistom (príbeh) Adam Dudiak 22. 1. 2024
Bundesliga: Leverkusen pod Alonsovým vedením stále na tróne. Dortmund nečakane stratil TASR 29. 10. 2023
Futbal VIDEO: Neapol klasicky neapolsky. Osimhen skóroval, Kvara asistoval a Lobotka blízko štvrťfinále Adam Dudiak 21. 2. 2023
Futbal Po dopingovej kontrole sa tento futbalista dozvedel šokujúcu správu Zuzana Gálisová 19. 5. 2016
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár