Šatan a spol. to s organizáciou majstrovstiev sveta myslia vážne. Šéf zväzu už rokoval aj s Ficom Adam Dudiak 13. 11. 2024
Gáborík: Na Juraja sa nehnevám, problémy na zväze boli vždy. Ale chalani ich chodili riešiť do kancelárie Adam Dudiak 2. 11. 2024
Slovensko dostal až na vrchol sveta, v NHL tromfol bájnu tisícku. „Tichý zabijak“ oslavuje 50. narodeniny TASR 22. 10. 2024
Šatan sa vrátil k sporu okolo omilostenia hráčov KHL: Mužstvo sa nedalo zložiť podľa toho, kto koho volil Karol Chren 11. 10. 2024
Nechcel som si vyplakať miesto v zostave, ale moja nominácia nemala logiku. Studenič reaguje na Šatana Adam Dudiak 2. 9. 2024
Hokej Slovensko má záujem opäť organizovať MS. Šatan sa tiež vyjadril k odchodu Studeniča z tímu TASR 2. 9. 2024
Hokej Na nomináciu hráčov z KHL reagoval aj reklamný partner zväzu. S rozhodnutím SZĽH sa nestotožňuje Adam Dudiak 16. 8. 2024
Exkluzívne Ako jediný prešiel NHL draftom. Miro Šatan ml. prezradil, akú najzákernejšiu otázku dostal na pohovoroch Róbert Ďurkáč 2. 7. 2024
Hokej Jediným draftovaným Slovákom je útočník so slávnym menom. Vybral si ho Washington Capitals TASR 29. 6. 2024
Exkluzívne Blížiaci sa NHL draft bude pre Slovensko šokom. Skaut však dáva šancu synovi slávneho otca (rozhovor) Róbert Ďurkáč 7. 6. 2024
Hokej Pôjdu na MS? Šatan im drží miesto, no dvojica Slovákov boduje a vyhráva v zámorí Adam Dudiak 9. 5. 2024
Hokej Najťažšie rozhodovanie za posledných sedem rokov. Šatan vysvetlil finálnu nomináciu Slovenska TASR 7. 5. 2024
Hokej Padli verdikty. Miroslav Šatan informoval, či si na MS zahrajú Erik Černák a Martin Fehérváry Róbert Ďurkáč 2. 5. 2024
Hokej Výborná správa. Sezóna v zámorí skončila ďalšiemu Slovákovi, Šatanovi už potvrdil účasť na MS Adam Dudiak 22. 4. 2024
Hokej Z prípravy na MS vyradili štyroch hráčov. Nahradia ich skúsení útočníci aj brankár Škorvánek Milan Špak 22. 4. 2024
Hokej MS v hokeji až s ôsmimi hráčmi z NHL? Šatan to vidí nádejne, s týmito dvomi však Slovensko rátať nemôže TASR 12. 4. 2024
Hokej Šatan sa vyjadril k účasti hráčov z KHL na MS. Okomentoval tiež možný návrat Haláka do tímu Róbert Ďurkáč 26. 3. 2024
Hokej Radosa o Šatanovi: Mýtus legendy. Kým som ja obchodoval po celom svete, on hral počítačové hry Adam Dudiak 17. 1. 2024
Hokej Do KHL mieria ďalší dvaja Slováci, Šatan to vníma podobne ako Fico. Český komentátor aj o Hudáčkovi Adam Dudiak 15. 1. 2024
Hokej Hráči si vypýtali miestenky, ľudia sa bavili. Slovensko na Kaufland Cupe prekvapilo aj Šatana TASR 16. 12. 2023
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici