Z tej čiastky sa vám zatočí hlava. Ronaldo sa stal najlepšie zarábajúcim športovcom za minulý rok TASR 13. 2. 2025
Spí päťkrát denne po 90 minút. Čo na režim Cristiana Ronalda hovorí odborníčka? Lucia Tužáková 12. 2. 2025
Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Cristiano Ronaldo Okolo Ronalda sa motá nová kráska. Je to poriadna sexica Nikola Teleková 9. 6. 2016
Futbal Ronaldo chce dodržať svoju zmluvu v Reale, rozvíril tým vlnu špekulácií Marcel Marcišiak 10. 2. 2016
Alessandra Ambrosio Magazín spojil dve dokonalé telá. Cristiano Ronaldo s kráskou z Victoria´s Secret Nikola Teleková 18. 1. 2016
Martin Škrtel Rebríček hviezd, ktoré najviac sledujeme: Toto je kráľovná sociálnych sietí Nikola Teleková 27. 12. 2015
Futbal Ronaldo spravil prehliadku svojho domu. Pozrite, v akom žije luxuse Michal Lukačovič 23. 12. 2015
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár