VIDEO: Český profesionálny boxer brutálne zbil náhodného muža v metre. Útok zachytila kamera Karol Chren 30. 10. 2024
Z detského sna až na olympiádu v Paríži: Prehry ma posúvajú, hovorí mladá boxerka Jarmila Kováčová 27. 7. 2024
Koronavírus potvrdili u prvého slovenského športovca. Nákazu má mladý boxer Csemez Rebeka Kosečeková 30. 3. 2020
VIDEO: Alvarez skolil Kovaľova: Bol som trpezlivý. Vedel som, že ho dostanem Zuzana Gálisová 3. 11. 2019
Bývalého majstra sveta v boxe usvedčili zo sexuálneho zneužívania vlastnej dcéry Karol Chren 3. 8. 2019
Bývalý reprezentant v boxe sa mal pridať k členom vražedného komanda na Cypre Zuzana Žigová 13. 12. 2018
Tyson Fury Tyson Fury ohlásil comeback. Do ringu sa vráti po dvojročnom dopingovom treste Karol Chren 12. 4. 2018
Boxer VIDEO: Veľké priznanie mladého boxera. Vyhráva aj napriek závažnej genetickej poruche Karol Chren 5. 3. 2018
Mairis Briedis Briedis si bez problémov poradil s Huckom a je majster sveta v ťažkej váhe markiza.sk 2. 4. 2017
Box Zomrel exšampión v ľahkej welterovej váhe Pedro "Perico" Fernandez (†64) Zuzana Gálisová 11. 11. 2016
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici