Svetoznámy futbalista nečakane na Slovensku: Prišiel do Senca, aby podporil svojho syna Alžbeta Múcsková 26. 11. 2024
AC Miláno si stratu bodov nepripúšťa. Taliansky expert však upozorňuje na jeden problém Matej Babic 26. 11. 2024
V Lige majstrov je úspešnejší iba Real Madrid. Tréner AC Milána však pred rokom na Slovane nevyhral Marián Tomčák 25. 11. 2024
VIDEO: Šláger mesiaca korisťou Slovana. Pozrite si jediný gól, ktorý početná kulisa v Trnave videla Róbert Ďurkáč 19. 10. 2024
Tréner najväčšieho rivala Slovana o Weissovi: Na ihrisku som ho nemusel, v šatni by som ho chcel Richard Jančiar 17. 10. 2024
Hokej Mal to byť vyrovnaný boj o trón, Slovan však na východe utrpel výprask. Michalovce sú novým lídrom ligy TASR 16. 10. 2024
Exkluzívne Na Slovan sa už nehnevá, v Španielsku žiari: Z repre sa mi neozvali dva roky. Valjenta doma nevieme doceniť (ROZHOVOR) Adam Dudiak 14. 10. 2024
Niké liga Kmotrík zaňho posielal rekordnú ponuku, skončila sa sága so Slovanom? Chcený Žilinčan učinil rázny krok TASR 9. 10. 2024
Niké liga VIDEO: Najlepší Trenčan provokatívne zamával kotlu, urážali mu rodinu. V roztržke skončil na zemi TVNOVINY.sk 6. 10. 2024
Futbal Ponuku dostal. Weiss o svojej i synovej budúcnosti: Vlado je ako ja. Možno sa vyspí a zmení názor Adam Dudiak 6. 10. 2024
Niké liga VIDEO: Na Tehelnom poli sa skóre menilo po kiksoch. Trenčín zahnal šesťročnú kliatbu, remízu oslavoval ako víťazstvo TASR 5. 10. 2024
Futbal Weiss ml. je v stopercentnom zdravotnom stave, zdôrazňuje lekár Slovana. Prečo teda končí? Adam Dudiak 5. 10. 2024
Futbal Vladimír Weiss mladší sa rozhodol. Kapitán belasých už svojmu tímu na ihrisku nepomôže Milan Špak 4. 10. 2024
Gól mesiaca VIDEO: Najprv nebehal, lebo bola zima, potom ukázal, prečo je podľa Weissa najlepší v lige. Dal Gól mesiaca Barseghjan? TVNOVINY.sk 3. 10. 2024
Futbal GALÉRIA: Bol to sviatok pre slovenský šport. Vychutnajte si snímky Haalanda či Fodena na bratislavskom trávniku Peter Matis 2. 10. 2024
Futbal Citizens boli ešte silnejší ako Angličania na ME. Strelec poukázal, na čom musí Slovan stavať v ďalších dueloch TASR 2. 10. 2024
Futbal Vladimír Weiss zrejme odohral svoj posledný zápas. Výnimočný talent, hovorí odborník Ladislav Žigo 2. 10. 2024
Futbal Najlepší hráč Manchestru City v Bratislave: Miestni sa zabávali, stále spievali chorály. Bolo to úžasné TASR 2. 10. 2024
Futbal Pre City to bol takmer prípravný zápas. Jediným prekvapením je, že strelilo len štyri góly, píšu svetové médiá TASR 2. 10. 2024
Futbal V utorok hral proti Slovanu, v septembri mal opletačky s políciou. Hráča City obvinili z incidentu v nočnom klube TASR 2. 10. 2024
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici