Slovenská športová legenda má za sebou veľký deň. S partnerom si vo Voderadoch povedali áno TV Markíza 26. 10. 2024
Slovensko získalo ďalšiu paralympijskú medailu. Veronika Vadovičová obsadila druhé miesto TASR 3. 9. 2024
Náročné obdobie si vyžiadalo svoju daň. Olympijská medailistka skolabovala na tlačovej konferencii TASR 9. 8. 2024
K účasti vo finále jej pomohla aj osobná pohoda. Danka Barteková oznámila radostnú správu Matej Babic 8. 8. 2024
Slovensko má ďalšiu medailu z majstrovstiev Európy. Nad sily Sloveniek boli len finálové súperky TASR 26. 9. 2023
športová streľba Ďalší skvelý úspech Bartekovej. Stala sa majsterkou Európy v skeete TASR 11. 9. 2023
športová streľba Slovensko dosiahlo ďalší medailový úspech. Strelec Marián Kovačócy získal aj miestenku na OH TASR 24. 8. 2023
športová streľba Životný úspech slovenskej strelkyne: Barteková sa premiérovo stala majsterkou sveta v skeete TASR 18. 8. 2023
športová streľba Skvelý úspech slovenských junioriek. Na MS v Južnej Kórei vybojovali zlato v tímovej súťaži skeetu TASR 19. 7. 2023
športová streľba Slovensko má juniorskú majsterku sveta v skeete. Hocková mala v rozstrele pevnejšie nervy TASR 18. 7. 2023
športová streľba Slovensko si z EH odnesie osem cenných kovov. V tímovom trape nás vo finále zdolali Chorváti TASR 2. 7. 2023
športová streľba EH: K zlatu nechýbalo veľa, no máme ďalší cenný kov zo streľby. Slovensko má už sedem medailí TASR 30. 6. 2023
športová streľba Slovensko si otvorilo na Európskych hrách medailový účet. K zlatu veľa nechýbalo TASR 23. 6. 2023
športová streľba Danka Barteková prekonala svetový rekord. Pri postupe do finále v Katare trafila všetky terče TASR 7. 3. 2023
OH 2020 Sklamaná Rehák Štefečeková po mixe: Medailu som chcela pre Erika, zadržiavam slzy Zuzana Gálisová 31. 7. 2021
OH 2020 OBRAZOM: Takto vyzerala zlatá cesta Zuzany Rehák Štefečekovej v Tokiu Zuzana Gálisová 29. 7. 2021
OH 2020 Rehák Štefečeková: Myslela som si, že som vyhrala, ale musela som trafiť ešte terč Zuzana Gálisová 29. 7. 2021
OH 2020 Neuveriteľná dráma na strelnici v Tokiu. Dvojica Čechov si to v rozstrele rozdala o zlato Róbert Ďurkáč 29. 7. 2021
OH 2020 Prečítajte si, reakcie na historický úspech Zuzany Rehák Štefečekovej Zuzana Gálisová 29. 7. 2021
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici