Duda, Suslov a spol. v nadstavení rozjasali domáce publikum. Lobotkov Neapol zakopol, už nie je lídrom ligy TASR 23. 2. 2025
Lobotka so spoluhráčmi v nedeľu zakopli. Domáca strata ich môže mrzieť pri ceste za titulom TASR 9. 2. 2025
FOTO: Marek Hamšík sa dočká veľkolepej rozlúčky. Do Bratislavy zavítajú veľké mená svetového futbalu TASR 5. 2. 2025
Neapol s Lobotkom s veľmi dôležitým víťazstvom. Upevnili si vedenie v Serie A, Juventus s prvou prehrou TASR 25. 1. 2025
Juventus ešte neinkasoval a nič na tom nezmenil ani Neapol. V Taliansku videli aj hororovú zlomeninu TASR 21. 9. 2024
Lobotka o tom, prečo zostal v Neapole: Barcelona? Už rozmýšľam inak, ako keď som mal 23 Adam Dudiak 4. 9. 2024
Situácia Milana Škriniara je komplikovaná. Prestup do Saudskej Arábie nie je jedinou možnosťou Matej Babic 28. 8. 2024
UEFA EURO 2024 VIDEO: Z obyčajnej tlačovky neapolské šialenstvo. Fanúšikovia „prepadli“ Hamšíka s Lobotkom Adam Lehocký 16. 6. 2024
Futbal Neapol oznámil meno Calzonovho nástupcu. Mužstvo prevezme tréner s mnohými úspechmi TASR 5. 6. 2024
Futbal Špekulácie potvrdil aj Fabrizio Romano. Slovenská reprezentácia sa už o trénera deliť nebude Adam Dudiak 1. 6. 2024
Futbal VIDEO: Lobotkovci stratili víťazstvo v úplnom závere. Pod Calzonom nevyhrali už štvrtýkrát za sebou TASR 6. 5. 2024
Futbal Dobrá správa pre repre? Calzonove dni v Neapole sú spočítané, pod Vezuv príde známy búrlivák Peter Matis 27. 4. 2024
Futbal Boli sme mäkkí a pokorní, ospravedlňoval sa Calzona fanúšikom. Zodpovednosť zobral na seba TASR 21. 4. 2024
Futbal Calzona s Lobotkom bodovali, no skomplikovali si boj o pohárovú Európu. AC Miláno neprepálilo Sassuolo TASR 14. 4. 2024
Futbal Calzona: Neapol je momentálne môj život. No kontrakt zatiaľ končí v júni a som viazaný so SFZ TASR 8. 4. 2024
Futbal Niekedy s dcérou nehovorí ani raz za deň. Slováci Calzonovi verili prví, teraz by potreboval kúzelníka TASR 18. 3. 2024
Exkluzívne Hamšík exkluzívne: Neapol som neodmietol len kvôli rodine a akadémii. Calzona myslí na budúcnosť pri repre (rozhovor) Adam Dudiak 7. 3. 2024
Futbal Calzonovi vyšla ďalšia misia, Neapol zdolal Juventus. V Serii A skóroval i Krstovič TASR 3. 3. 2024
Futbal VIDEO: Ligová premiéra Calzonovi nevyšla. Neapol inkasoval v samom závere a zakopol s predposledným TASR 25. 2. 2024
Futbal VIDEO-LM: Calzonova premiéra s Neapolom skončila remízou, Arsenal padol v Porte TASR 21. 2. 2024
Futbal Calzonu už rozoberajú aj v Barcelone. Hviezda tímu tvrdí, že Neapol teraz bude náročnejší súper TASR 20. 2. 2024
Futbal Za ponuku Calzonovi poďakoval, no odmietol. Neapol? Hamšík si vybral život na Slovensku TASR 20. 2. 2024
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár