Slovenský súboj na štadióne Diega Maradonu ovládol Lobotka. Kazil aj myšlienky Dudu a Suslova TASR 12. 1. 2025
Sklamal trénera, najväčší klenot Neapola požiadal o prestup. K Lobotkovi by však mohol prísť Slovák TASR 11. 1. 2025
Serie A: Lobotka pomohol Neapolu k triumfu asistenciou. SSC sa priebežne dostal na čelo tabuľky TASR 21. 12. 2024
Špekulácie potvrdil aj Fabrizio Romano. Slovenská reprezentácia sa už o trénera deliť nebude Adam Dudiak 1. 6. 2024
VIDEO: Lobotkovci stratili víťazstvo v úplnom závere. Pod Calzonom nevyhrali už štvrtýkrát za sebou TASR 6. 5. 2024
Dobrá správa pre repre? Calzonove dni v Neapole sú spočítané, pod Vezuv príde známy búrlivák Peter Matis 27. 4. 2024
Futbal Boli sme mäkkí a pokorní, ospravedlňoval sa Calzona fanúšikom. Zodpovednosť zobral na seba TASR 21. 4. 2024
Futbal Calzona s Lobotkom bodovali, no skomplikovali si boj o pohárovú Európu. AC Miláno neprepálilo Sassuolo TASR 14. 4. 2024
Futbal Calzona: Neapol je momentálne môj život. No kontrakt zatiaľ končí v júni a som viazaný so SFZ TASR 8. 4. 2024
Futbal Niekedy s dcérou nehovorí ani raz za deň. Slováci Calzonovi verili prví, teraz by potreboval kúzelníka TASR 18. 3. 2024
Exkluzívne Hamšík exkluzívne: Neapol som neodmietol len kvôli rodine a akadémii. Calzona myslí na budúcnosť pri repre (rozhovor) Adam Dudiak 7. 3. 2024
Futbal Calzonovi vyšla ďalšia misia, Neapol zdolal Juventus. V Serii A skóroval i Krstovič TASR 3. 3. 2024
Futbal VIDEO: Ligová premiéra Calzonovi nevyšla. Neapol inkasoval v samom závere a zakopol s predposledným TASR 25. 2. 2024
Futbal VIDEO-LM: Calzonova premiéra s Neapolom skončila remízou, Arsenal padol v Porte TASR 21. 2. 2024
Futbal Calzonu už rozoberajú aj v Barcelone. Hviezda tímu tvrdí, že Neapol teraz bude náročnejší súper TASR 20. 2. 2024
Futbal Za ponuku Calzonovi poďakoval, no odmietol. Neapol? Hamšík si vybral život na Slovensku TASR 20. 2. 2024
Futbal Calzonov príchod potvrdil už aj šéf Neapola, zatiaľ bez Hamšíka. SFZ súhlasil za týchto podmienok Adam Dudiak 19. 2. 2024
Futbal Calzona v Neapole bez Hamšíka? Všetko môže byť napokon inak, píše renomovaný novinár Adam Dudiak 19. 2. 2024
Futbal Inter Miláno sa teší zo zisku trofeje. O výhre nad Neapolom rozhodol v závere Martinez TASR 22. 1. 2024
Futbal Lobotka zabojuje o prestížnu trofej. Neapol úlohu vyhrať zvládol bez problémov TASR 18. 1. 2024
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta