Úprimná spoveď Céline Dion: Užívala som extrémne vysoké dávky liekov. Nevedela som, že by ma mohli zabiť Tamara Eliašová 12. 6. 2024
Po boku Céline Dion je nový muž. Speváčka zareagovala na špekulácie o ich vzťahu markiza.sk 31. 1. 2019
Paríž V Paríži sa stretli najväčšie hviezdy. Céline Dion zažiarila v dokonalom outfite Nikola Teleková 4. 7. 2017
Exkluzívne Dojímavé priznanie Céline Dion: René bol jediným mužom v jej živote markiza.sk 20. 4. 2017
Kanada Céline Dion spievala hit z Titanicu. Zimomriavky sú zaručené aj po 20 rokoch Nikola Teleková 6. 8. 2016
Jimmy Fallon Pol roka po smrti manžela je vtipná Céline späť. Takto si vystrelila zo slávnych kolegýň Nikola Teleková 22. 7. 2016
René Angélil Celine Dion sa rozplakala počas príhovoru: René, veľmi ťa milujem! Nikola Teleková 4. 2. 2016
Céline Dion Rakovina ničí život Celine Dion! Po manželovi dnes podľahol chorobe aj jej brat Marcel Marcišiak 16. 1. 2016
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici