Tragédia na futbalovom turnaji v Bardejove. Päťdesiatosemročný muž skolaboval, zachrániť sa ho už nepodarilo Richard Jančiar 20. 1. 2025
Zomrel známy spisovateľ Martin Pollack. Odhaľoval vraždy vlastného nacistického otca Martin Čeliga 17. 1. 2025
Cyklistický svet prišiel o veľký talent. Víťaza klasiky Paríž - Roubaix zabilo auto Róbert Ďurkáč 25. 8. 2023
Nezabudnuteľné hity. Muzikály Vaša Patejdla si zamilovali aj v juhokórejskom Soule či v Tokiu Jarmila Kováčová 23. 8. 2023
Kultúra Navždy odišla hviezda, ktorej hity poznajú po celom svete. Vo veku 80 rokov zomrel Toto Cutugno Róbert Ďurkáč 22. 8. 2023
úmrtie Silné slová manželky Vaša Patejdla: Bolo to strašne rýchle, diagnózu mu oznámili 14 dní pred smrťou markiza.sk 22. 8. 2023
Futbal Radosť z titulu majsterky sveta vystriedali slzy. Carmonová sa po finále dozvedela smutnú správu TASR 21. 8. 2023
úmrtie Jano Baláž telefonoval s Vašom pár hodín pred smrťou. „Vedel som, že je zle, ale aj tak som veľmi smutný.“ TASR 20. 8. 2023
úmrtie Po krátkej a ťažkej chorobe zomrel spevák a skladateľ Vašo Patejdl (†68) Ivan Čerňanský 20. 8. 2023
úmrtie S jeho skladbami sme vyrastali aj zostarli. Pýtali sme sa ľudí, s čím sa im spája Vašo Patejdl Chantal R. Staruch 19. 8. 2023
úmrtie Úprimnú sústrasť vyjadrila aj prezidentka: Mala som 17, a on bol hviezda. V deň narodiek mi zahral pesničku Katarína Kiššová 19. 8. 2023
úmrtie Založil aj opustil Elán, vyhral Zlatú lýru a jeho pesničky z filmov a muzikálov sú nesmrteľné TASR 19. 8. 2023
Zamagurie v obrovskom smútku. Naposledy sa rozlúčili s Máriou Semančíkovou (†51), obeťou útoku z gymnázia
Analytik Bránik: Útočník považoval tri osoby z gymnázia za tie, ktoré ho chcú zavrieť. Pomstu naznačujú tieto indície
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí