Útok na gymnáziu zrejme nebol vopred plánovaný. Páchateľ nemal plán úteku, argumentuje bezpečnostný analytik Bránik Katarína Ács 17. 1. 2025
Zamknuté dvere a zákaz vyjsť z budovy. Gymnázium, ktoré navštevuje študent z videa s prezidentom, strážila polícia René Medzihradský 16. 1. 2025
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa Ján Tribula 16. 1. 2025
Útočník z gymnázia unikal polícii viac než hodinu. Podľa generálneho prokurátora nie je nepopísaným listom Alžbeta Múcsková 16. 1. 2025
Je to pre mňa veľmi silné, priznáva rodák zo Spiša a poslanec F. Majerský. Táto tragédia sa nemala stať, dodal Ján Tribula 16. 1. 2025
Peter Žiga o útoku nožom na gymnáziu: Je našou povinnosťou zabezpečiť, aby sa nič podobné nezopakovalo TASR 16. 1. 2025
Útok na gymnáziu na Spiši Tragédia na Spiši je hrozivým signálom pre spoločnosť, tvrdia stredoškoláci. Chcú sa stretnúť s ministrom školstva TASR 16. 1. 2025
Útok na gymnáziu na Spiši Čo bolo príčinou nepochopiteľného útoku na gymnáziu? Do hry prichádzajú aj tieto súvislosti Alžbeta Múcsková 16. 1. 2025
Exkluzívne Študenti z gymnázia Bilíková sa stretli s Jednotou dôchodcov. Incident si vydiskutovali, riaditeľ za študentmi stojí Alžbeta Múcsková 6. 11. 2024
Školstvo Gymnazisti sa na Halloween prezliekli za dôchodcov s transparentom „Ja milujem Fica“. Pobúrili tým ministra vnútra, Drucker reaguje Lucia Tužáková 4. 11. 2024
Exkluzívne Prehovoril riaditeľ gymnázia, kde sa študenti prezliekli za dôchodcov: S políciou riešim vyhrážky, nechceli sme nikoho uraziť Lucia Tužáková 4. 11. 2024
Financie Žiakov prešovského gymnázia ohrozuje hradbový múr. Rezort kultúry neschválil peniaze na rekonštrukciu Martin Jedinák 20. 10. 2024
Exkluzívne Stredoškolský učiteľ prezentoval pred žiakmi rasistické a homofóbne názory. Senecké gymnázium situáciu rieši Andrea Horváthová 22. 2. 2024
Školstvo Bratislavské gymnáziá čaká nápor záujemcov. Miesta však nemusia stačiť ani pre najlepších Andrea Šprochová 7. 2. 2024
Krimi Agresor pýta milióny, inak plánuje zabiť čo najviac ľudí. Polícia vyhrážky školám vyšetruje ako teroristický útok Zuzana Ferenčáková 5. 12. 2023
Krimi Žiak vyskočil počas hodiny z okna. Do nemocnice ho s ťažkými zraneniami prepravil vrtuľník Milan Špak 19. 9. 2023
Školstvo V hlavnom meste hrozí problém s nedostatkom miest pre budúcich stredoškolákov. Najviac zasiahne gymnáziá Andrea Šprochová 8. 7. 2023
Testovanie Gymnáziá si vyberajú budúcich žiakov. Záujem je opäť väčší ako počet tried Róbert Ďurkáč 18. 6. 2020
Vrútky Zásah policajtov vo Vrútkach vyvoláva polemiku. Bol ich postup správny? Róbert Ďurkáč 15. 6. 2020
Vrútky Útoku vo Vrútkach stále chýba motív. Riaditeľka školy sa vyjadrila k údajnej šikane Róbert Ďurkáč 15. 6. 2020
Krimi Odkaz zavraždeného učiteľa študentom: Nepresnívajte život, ale prežite svoje sny Róbert Ďurkáč 12. 6. 2020
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta