Dlhy a nevyplatené mzdy. Bývalá zamestnankyňa nám priblížila pomery na Kollárovej škole Rebeka Kosečeková 25. 6. 2020
Navštívili sme školu, kde študovali Kollár a Krištúfková. Ich školiteľa by ste hľadali márne Rebeka Kosečeková 24. 6. 2020
Boris Kollár o svojej diplomovke: Uľahčil som si to tak, ako to robí skoro každý študent Rebeka Kosečeková 23. 6. 2020
Krištúfkovej reakcia na Beblavého obvinenie z plagiátorstva: Nie som žiadny Danko Zuzana Gálisová 23. 6. 2020
Matovič: Rešpektujem rozhodnutie Krištúfkovej, tým je to pre mňa vybavené Zuzana Gálisová 22. 6. 2020
Hnutie Sme rodina reagovalo na fotky Petry Krištúfkovej s Marianom Kočnerom. Poslankyne sa zastali Róbert Ďurkáč 20. 6. 2020
Petra krištúfková Požičal jej auto, boli spolu na dovolenke. Krištúfková aj tak priateľstvo s Kočnerom popiera Karol Chren 19. 6. 2020
Politika Krištúfkovej vytvorili vo vláde nový post. Remišová rozhodnutie kritizuje Katarína Kiššová 17. 6. 2020
Petra krištúfková Poslankyňa Petra Krištúfková získala nový post splnomocnenkyne Vladimíra Drábiková 16. 6. 2020
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici