Takáčovec Matej Zeman tvrdí, že nikdy krivo nesvedčil. Vyplýva to z výsluchu na inšpekcii 11. 10. 2021
Po mesiaci inšpekcia vypočúva takáčovca Zemana, vypovedá aj Petrov. Ten prezradil, kto ho ovplyvňoval Katarína Ács 5. 10. 2021
Pozreli sme sa na detaily odsúdenia Dušana Kováčika, jedna veta z rozsudku je kľúčová Zuzana Gálisová 21. 9. 2021
Takáčovca Zemana inšpekcia stále nevypočula. Majú čas, povedal exkluzívne pre TV Markíza Katarína Ács 16. 9. 2021
Kauza Judáš Judáš na súde: Peter Petrov alias Tiger prvýkrát prehovoril k médiam. Takto vníma obvinenie Vladimíra Drábiková 7. 9. 2021
Matej Zeman Takáčovec Matej Zeman stále čaká v Chorvátsku, kedy ho vypočujú cez telemost Ivan Čerňanský 4. 9. 2021
Roman Mikulec Kovařík odstupuje z funkcie: Pociťoval som isté tlaky na políciu a bol som akoby ich katalyzátorom Zuzana Gálisová 31. 8. 2021
Inšpekcia ministerstva vnútra Takáčovec Matej Zeman prehovoril: V čase zásahu inšpekcie som tu nebol. Viem to dokázať Zuzana Ferencakova 31. 8. 2021
Obvinenie Obvinený takáčovec Zeman prehovoril ohľadom obvinenia policajného prezidenta Petra Kovaříka Jana Habarová 30. 8. 2021
Takáčovci Takáčovec Matej Zeman, prezývaný Zemák, asi bude spolupracovať s políciou Vladimíra Drábiková 18. 8. 2021
Azyl Takáčovec Matej Zeman, prezývaný Zemák, mal požiadať Chorvátsko o azyl Vladimíra Drábiková 17. 8. 2021
ľudovít makó Čo robil kajúcnik Dömötör hodiny na NAKA? Odpoveď by mali dať policajti, stále ich však nevypočuli Róbert Ďurkáč 27. 7. 2021
Krimi Svedkovia veľkých káuz na úteku! Inšpekcia po nich vyhlásila pátranie Rebeka Kosečeková 21. 7. 2021
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici