Lukašenko suverénne vyhral voľby v Bielorusku. Štyria protikandidáti bol vraj štátom schválený komparz TASR 27. 1. 2025
Prezidentské voľby Robert Mistrík odovzdal podpisy pre svoju prezidentskú kandidatúru Katarína Ács 11. 1. 2019
KDH KDH nepostaví vlastného kandidáta na prezidenta, v hre je podpora pre Mikloška a Remišovú Zuzana Gálisová 14. 12. 2018
Prezidentské voľby Prezidentskú kandidátku podporil odvolaný arcibiskup Róbert Bezák Zuzana Žigová 7. 9. 2018
Prezidentské voľby Prezidentským kandidátom OĽaNO bude verejne známy človek Zuzana Gálisová 30. 6. 2018
Exkluzívne Kandidát na prezidenta Robert Mistrík: Bol by som nerád, keby sme prenechali krajinu nevhodným ľuďom Marcel Marcišiak 26. 6. 2018
Prezidentské voľby Mistrík ohlásil prezidentskú kandidatúru v rodnom meste Zuzana Gálisová 25. 6. 2018
Exkluzívne Milan Krajniak: Moje politické názory sú úplne odlišné od Kotlebu či Harabina Marcel Marcišiak 12. 6. 2018
Exkluzívne Čaputová: Som pevne rozhodnutá byť prezidentkou, v kampani nechcem byť len bilbordom pre stranu Marcel Marcišiak 1. 6. 2018
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár