Krátko po referende sa rozhoduje aj o hlave štátu. V Moldavsku sa koná druhé kolo prezidentských volieb TASR 3. 11. 2024
Extrémisti v parlamente, krajná pravica pri moci: Prečo sa krajiny po celom svete radikalizujú? Alžbeta Múcsková 3. 11. 2024
KDH nepostaví vlastného kandidáta na prezidenta, v hre je podpora pre Mikloška a Remišovú Zuzana Gálisová 14. 12. 2018
Prezidentské voľby Prezidentskú kandidátku podporil odvolaný arcibiskup Róbert Bezák Zuzana Žigová 7. 9. 2018
Prezidentské voľby Prezidentským kandidátom OĽaNO bude verejne známy človek Zuzana Gálisová 30. 6. 2018
Exkluzívne Kandidát na prezidenta Robert Mistrík: Bol by som nerád, keby sme prenechali krajinu nevhodným ľuďom Marcel Marcišiak 26. 6. 2018
Prezidentské voľby Mistrík ohlásil prezidentskú kandidatúru v rodnom meste Zuzana Gálisová 25. 6. 2018
Exkluzívne Milan Krajniak: Moje politické názory sú úplne odlišné od Kotlebu či Harabina Marcel Marcišiak 12. 6. 2018
Exkluzívne Čaputová: Som pevne rozhodnutá byť prezidentkou, v kampani nechcem byť len bilbordom pre stranu Marcel Marcišiak 1. 6. 2018
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici