Študent, ktorý odmietol podať prezidentovi ruku, opäť prehovoril: Mám právo vecne diskutovať o Slovensku Katarína Kiššová 16. 1. 2025
Začnú študovať na vysokej škole, no nedokončia ani prvý ročník. Z univerzít odchádza každý piaty prvák Andrea Šprochová 28. 12. 2024
Liečivý obväz, nekonečná zelenina či antivirotikum z kukurice. Mladí slovenskí výskumníci ohurujú vynálezmi Zlatica Švajdová Puškárová 16. 11. 2024
Útok na strednej škole v Číne. Po vyčíňaní študenta zostalo 8 mŕtvych a 17 zranených TASR 16. 11. 2024
Žiadna demonštrácia. Čínski rodičia odprevádzajú deti na najťažšiu skúšku života radoslav kozak 9. 6. 2016
študenti Koniec nevhodným komentárom na webe. „Trolom“ klepnú po prstoch aplikáciou aleitmannova 20. 5. 2016
Michalovce Neznáma viróza skolila na východe stovky študentov: Hrozí epidémia! Marcel Marcišiak 8. 4. 2016
Európska únia Slovenskí študenti vymysleli žuvačku, ktorá môže pomôcť aj vám Marcel Marcišiak 8. 4. 2016
študenti Ochrankyňa práv: Študenti sa ma pýtajú, prečo nemôžeme Rómov poslať na ostrov Marcel Marcišiak 4. 4. 2016
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta