Vo finále mužskej stovky rozhodli tisíciny. Prvýkrát v histórii mali všetci bežci čas pod desať sekúnd TASR 4. 8. 2024
Ženská stovka aj trojskok priniesli historické momenty. Víťazky vybojovali pre svoje krajiny prvé medaily v histórii TASR 3. 8. 2024
VIDEO: Najpomalšia stovka v histórii. Reprezentantka Somálska prišla do cieľa s obrovským mankom Matej Babic 2. 8. 2023
Padol slovenský rekord z olympiády 1968! Forsterová po najrýchlejšej stovke: Dokázala som, že na to mám TASR 20. 7. 2023
VIDEO: Američanka zabehla na stovke tretí najlepší čas histórie. Neuznali jej ho kvôli vetru TASR 9. 4. 2023
VIDEO: Študentský beh na 100 metrov mal nečakaného súťažiaceho. Pes takmer vyhral Róbert Ďurkáč 25. 5. 2019
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta