Už je v tom sama. Aj posledný údajný komplic pašeráčky Terezy je na slobode Katarína Ács 30. 10. 2019
Pašeráčku Terezu čaká dôležitý súd. Ak jej právnik prehrá, príde o živobytie Katarína Ács 4. 10. 2019
Tereza žiada anulovanie rozsudku. Do Pakistanu som prišla ako modelka, drogy mi podstrčili, tvrdí Katarína Ács 3. 4. 2019
Češka Tereza už pozná trest za pašovanie drog. Súd v Pakistane bol nemilosrdný Jana Habarová 20. 3. 2019
Internet, šminky a návštevy. Pašeráčka Tereza odhalila podmienky vo väznici Jana Habarová 28. 5. 2018
Krimi Pašeráčka Tereza napísala z väzenia ďalší list: Chcela som to ukončiť patrik galajda 24. 5. 2018
Pašeráčka Unikli detaily zo súdnych spisov vedených proti českej pašeráčke Tereze patrik galajda 18. 5. 2018
Heroín Češka Tereza, ktorá pašovala heroín, na súde: Rozhodnutie ju zabolelo Ivan Čerňanský 10. 3. 2018
Pakistan "Ježiš, on ma zabije," bojí sa o život Češka, ktorú chytili v Pakistane s heroínom Katarína Ács 16. 1. 2018
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici