Pakistanského expremiéra Chána odsúdili na 14 rokov väzenia, do väzenia poslali aj jeho manželku TASR 17. 1. 2025
Vtip, vyhrážka, alebo zlý marketing? Letecká spoločnosť publikovala kontroverznú reklamu, rieši to aj premiér Alžbeta Múcsková 16. 1. 2025
Paríž, už ideme. Francúzov nahnevala nešikovná reklama s lietadlom rútiacim sa na Eiffelovku Karol Chren 13. 1. 2025
Tereza žiada anulovanie rozsudku. Do Pakistanu som prišla ako modelka, drogy mi podstrčili, tvrdí Katarína Ács 3. 4. 2019
Upravená, nalíčená, nové šatky či oblečenie. Kto zásobuje Terezu v pakistanskom väzení? Katarína Ács 26. 3. 2019
Tereza, ktorú odsúdili v Pakistane, súrne potrebuje peniaze. Inak stratí advokáta Jana Habarová 22. 3. 2019
Krimi Češka Tereza už pozná trest za pašovanie drog. Súd v Pakistane bol nemilosrdný Jana Habarová 20. 3. 2019
Letecké spojenie Aerolínie rušia v dôsledku roztržky medzi Indiou a Pakistanom lety Katarína Ács 28. 2. 2019
Lietadlá India tvrdí, že v Kašmíre boli zostrelené indické a pakistanské lietadlo Katarína Ács 27. 2. 2019
Krimi Pakistanská kresťanka Bibiová je nevinná. Islamisti, ktorí žiadali jej popravu, neuspeli Karol Chren 29. 1. 2019
Krimi Terezu chytili v Pakistane s kufrom drog presne pred rokom. Kedy spozná svoj trest? Katarína Ács 10. 1. 2019
Tereza H. Obrat pašeráčky Terezy - nová viera ju má dostať z väzenia von Zuzana Gálisová 22. 12. 2018
Tereza H. Tereza má v Pakistane vážneho nápadníka. Pred súdom ju dokonca požiadal o ruku Katarína Ács 11. 12. 2018
Krimi Češka Tereza, ktorá v Pakistane pašovala drogy, má novú nádej. Dostane sa nakoniec na slobodu? Katarína Ács 5. 11. 2018
Krimi Terezu, ktorú chytili s heroínom, čaká ďalší súd. Bude sa opäť usmievať? Katarína Ács 31. 10. 2018
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta