Ďalšia rana pre Hamas: Izraelská armáda zabila šéfa jeho vojenského krídla, prezývali ho „Bin Ládin Gazy“ Karol Chren 1. 8. 2024
Zásah pri atentáte na Trumpa sme rozobrali s odborníkmi. Takto hodnotia prácu ochranky Viktor Serebryakov 14. 7. 2024
Svetoví lídri odsúdili atentát na Trumpa. USA by mali namiesto Kyjeva investovať do svojej vnútornej bezpečnosti, tvrdí Kremeľ TASR 14. 7. 2024
Život Roberta Fica je v ohrození. Uvádza to jeho oficiálny profil na sociálnej sieti Alex Murajdová 15. 5. 2024
Atentát na Roberta Fica Atentát na premiéra: Počul som tri alebo štyri výstrely. Videl som, ako Fica dvíhali zo zeme, opisuje svedok Karol Chren 15. 5. 2024
Vojna na Ukrajine Asistenta veliteľa ukrajinskej armády zabil výbuch v deň jeho narodenín. Jeho syn (13) utrpel ťažké zranenia TASR 6. 11. 2023
Vojna na Ukrajine VIDEO: Moskva zničila dva ukrajinské drony, ktoré mierili na Putinovu rezidenciu TASR 3. 5. 2023
Krimi Biely dom potvrdil, že Taliban zlikvidoval strojcu bombového atentátu na kábulské letisko TASR 26. 4. 2023
Vojna na Ukrajine VIDEO: Výbuch, ktorý zabil provojnového blogera, zachytila kamera. Ruské tajné služby čelia tvrdej kritike Karol Chren 4. 4. 2023
Vojna na Ukrajine Putin posmrtne vyznamenal provojnového blogera, ktorý zahynul pri výbuchu v Petrohrade TASR 3. 4. 2023
Vojna na Ukrajine Zatknutá Trepovová sa priznala: Priniesla som sošku, ktorá pri výbuchu zabila ruského blogera TASR 3. 4. 2023
Krimi Atentát na bývalého pakistanského premiéra Chána: So strelným poranením ho previezli do nemocnice TASR 3. 11. 2022
Jovanel moisa Manželka zavraždeného haitského prezidenta prvýkrát prehovorila Michal Lukačovič 10. 7. 2021
Maldivy Atentát v turistickom raji: Prvý demokraticky zvolený líder vyviazol so zraneniami Jana Habarová 7. 5. 2021
Kráľovná Alžbeta II. Odtajnené dokumenty potvrdzujú pokus o zabitie britskej kráľovnej Alžbety II. patrik galajda 1. 3. 2018
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici