Šimečka sa stretol so Zelenským v Kyjeve a vyzval Fica na rokovanie. Premiér mu poslal tvrdú reakciu Alex Murajdová 17. 1. 2025
Idylka v opozícii dlho nevydržala. Prestrelka medzi Matovičom a PS pokračuje Katarína Kiššová 16. 1. 2025
Čo hovorí Roman Michelko na Šimkovičovej obraz? Opýtal sa divák relácie Na telo Katarína Kiššová 1. 12. 2024
Roman Michelko v Na telo priblížil, aký podiel na moci by mohli dostať huliakovci Katarína Kiššová 1. 12. 2024
Som ochotný vzdať sa postu premiéra v prospech Pellegriniho, potvrdil Šimečka Rebeka Kosečeková 7. 10. 2023
Pellegrini si vypýtal post premiéra aj od Šimečku. V Progresívnom Slovensku si tento scenár vedia predstaviť Martina Töröková 6. 10. 2023
Prvé kolo neformálnych rozhovorov s lídrami mám za sebou, tvrdí Šimečka. Vidí záujem rokovať Ľubomíra Ivanková 3. 10. 2023
Voľby 2023 Prezidentka prijala aj lídra PS Šimečku. Potvrdil, že vedie rozhovory so stranami o možnej spolupráci Ľubomíra Ivanková 2. 10. 2023
Voľby 2023 Umelá inteligencia v antikampani. Falošný hlas získal šéf PS, za „drastické zdražovanie piva“ dostal spŕšku nadávok Ľubomíra Ivanková 27. 9. 2023
Politika Odborník o predvolebných kampaniach: Jedna z komunikácií je naozaj amatérska Gabriela Kajtárová 5. 6. 2023
Na telo I. Matovič: Bolo cez čiaru, keď som R. Ficovi odkázal, aby šúchal nohami, kým preňho príde NAKA TVNOVINY.sk 23. 4. 2023
Divácke otázky Divácke otázky Na telo: Zaujímavú debatu rozvírila otázka, či sa chystá progresívny puč Michal Lukačovič 4. 12. 2022
Michal Šimečka Biháriovej sa končí funkčné obdobie, Progresívne Slovensko si na jar zvolí nové vedenie Michal Lukačovič 22. 1. 2022
Michal Šimečka Európski liberáli navrhli Michala Šimečku na podpredsedu Európskeho parlamentu Vladimíra Drábiková 13. 1. 2022
Michal Šimečka V europarlamente vznikla nová frakcia, sú v nej aj Šimečka a Hojsík Zuzana Gálisová 12. 6. 2019
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta