Bundesliga: Bero odohral celý zápas a vychutnal si víťazstvo, Bénes toľko šťastia nemal TASR 15. 1. 2025
VIDEO: Dvojica Slovákov sa gólovo presadila v Nemecku, no z triumfu sa tešil len jeden. Vavrov zásah body nepriniesol TASR 22. 12. 2024
VIDEO: Dráma v Bundeslige, Berovho kolegu fanúšikovia trafili do hlavy. Zápas prerušili TASR 14. 12. 2024
Der Klassiker nenašiel víťaza. Vavro s Wolfsburgom zdemoloval Lipsko, Berov Bochum naďalej posledný TASR 30. 11. 2024
Dortmund uťal sériu Lipska a pomohol Bayernu. Berov Bochum vo Frankfurte vyfasoval sedmičku TASR 2. 11. 2024
Kiel obral o body úradujúceho majstra, Javorček nebol na súpiske. Zo slovenského súboja vzišiel víťazne Vavro TASR 5. 10. 2024
Bero si v Bochume otvoril strelecký účet, jeho zásah však na výhru nestačil. Bayern potvrdil úžasnú formu TASR 21. 9. 2024
UEFA EURO 2024 V predĺžení padol na trávnik, rozhodca však mlčal. Na keby sa nehrá, mali sme to zvládnuť, uznal Bero TASR 1. 7. 2024
Futbal Leverkusen natiahol sériu bez prehry na 50 duelov, Bero sa mohol len prizerať. Zvíťazil aj Bayern TASR 12. 5. 2024
Futbal Mágia Xabiho Alonsa pretrváva, Leverkusen naďalej nezdolaný. Bochum bez Bera zaváhal TASR 10. 3. 2024
Futbal Berovmu Bochumu chutilo, zhltol tím z Ligy majstrov. Bieda Dortmundu sa natiahla TASR 16. 12. 2023
Futbal Bochum s Berom v zostave zaskočil vicemajstrov z Dortmundu. Slovák odohral celý zápas TASR 26. 8. 2023
Futbal Bero si prestupom do Bundesligy splnil sen: Brali ma ako číslo jeden na pozíciu stredopoliara TASR 28. 6. 2023
Futbal Špekulácie sa potvrdili. Matúš Bero sa upísal účastníkovi nemeckej Bundesligy TASR 27. 6. 2023
Futbal Ďalší Slovák mení dres, v novom klube si zahrá kvalifikáciu o Európsku ligu Róbert Ďurkáč 4. 7. 2018
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta