VIDEO: Rekordný grandslamový titul z toho nebude. Novak Djokovič si pri odchode vypočul bučanie fanúšikov TASR 24. 1. 2025
Djokovič pred semifinále netrénuje. Australian Open však už dvakrát so zraneniami ovládol TASR 23. 1. 2025
V repríze olympijského finále sa opäť tešil Djokovič. Srb zabojuje o ďalšie grandslamové finále TASR 21. 1. 2025
Moderátor mal uraziť Djokoviča aj srbských fanúšikov. Hviezdny tenista urobil rázne rozhodnutie TASR 19. 1. 2025
Niektorí jej gestá kritizujú, no Collinsová si získala aj sympatie. Djokovič: Veľmi sa mi páči, čo urobila Matej Babic 18. 1. 2025
Spočiatku ho neprijali. Djokovič úprimne hovorí o rivalite s Federerom a Nadalom Richard Jančiar 15. 1. 2025
Tenis Špeciálny „obedový tanier“ za polhodinu lieči zápaly i bolesti. Djokovič odhalil, čo mu predlžuje kariéru TASR 12. 1. 2025
Tenis Djokovič šokoval tvrdením, že sa ho v Austrálii pokúsili otráviť. Priznal, že má traumu z návratu do krajiny TASR 9. 1. 2025
Tenis Hral som golf, myslel som, že si chce pokecať. Murray spomína, ako sa zrodila spolupráca s Djokovičom TASR 9. 1. 2025
Tenis Djokovič ešte na koniec kariéry nemyslí. Srb má pred novou sezónou smelé ambície TASR 29. 12. 2024
Tenis Výnimočná posila pre Djokoviča. Do Srbovho tímu sa pridal jeho niekdajší rival TASR 23. 11. 2024
Tenis Tvoju hru budú študovať generácie, teraz už nie je koho sledovať. Osobnosti tenisu sa lúčia s antukovým kráľom TASR 20. 11. 2024
Tenis VIDEO: Jean-Claude Van Djokovic. Srbský tenista zvolil jedinečný spôsob meditácie Richard Jančiar 18. 11. 2024
Tenis Srbský velikán sa končiť nechystá. Novak Djokovič načrtol svoje plány do budúcnosti TASR 13. 10. 2024
Tenis Sinner porkačuje v životnej sezóne. Vo finále turnaja v Šanghaji si poradil s Djokovičom TASR 13. 10. 2024
Tenis Ochránilo Sinnera v dopingovej kauze postavenie v rebríčku? Je tam príliš veľa nezrovnalostí, tvrdí Djokovič TASR 2. 10. 2024
Tenis Pocta pre tenisovú legendu. Srbský prezident chce postaviť múzeum Novaka Djokoviča TASR 7. 8. 2024
Olympijské hry Djokovič si splnil sen. Zisk olympijského zlata v Paríži prevýšil všetko, vyhlásil TASR 5. 8. 2024
Olympijské hry Djokovič má vytúžené zlato. V úchvatnom finále Alcarazovi oplatil porážku z Wimbledonu TASR 4. 8. 2024
Olympijské hry Prehrával 0:4, otočil a postúpil. Neskutočný Djokovič už medzi štvorkou najlepších TASR 1. 8. 2024
Olympijské hry Súboj gigantov mal jednoznačný priebeh. Novak Djokovič nedal šancu Nadalovi a postúpil do osemfinále TASR 29. 7. 2024
Tenis VIDEO: Postúpil, aj keď naňho publikum bučalo. Toto sa ma nedotkne, dobrú noc, odvetil svojsky Djokovič TASR 9. 7. 2024
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár