Ďalšie komplikácie pred štvrťfinále MS. Dve veľké opory musia ísť na magnetickú rezonanciu TASR 22. 5. 2024
Slovák, ktorý trénoval najväčšiu hviezdu MS: Naši môžu dokázať zázraky, potrebujú však dve veci (rozhovor) Adam Dudiak 19. 5. 2024
Padla definitíva. Slovensko si určilo svojho kapitána na MS. Známi sú i jeho asistenti Adam Dudiak 9. 5. 2024
Formácia s Hrivíkom a Cehlárikom mu sedí ako uliata. Slafkovský: Vymýšľal som somariny TASR 8. 5. 2024
Slovensko môže na MS v hokeji opäť rátať s dvomi obľúbencami. Osem hráčov KHL stále čaká na ortieľ Miroslav Cenko 9. 4. 2024
Hrivík a Hudáček sa vrátili k vzájomnému konfliktu proti Slovinsku: Môže to tímu pomôcť TASR 22. 5. 2023
ZOH 2022 Hokejista Hrivík sa teší na post vlajkonosiča: „Je to pre mňa pocta“ Róbert Ďurkáč 4. 2. 2022
Hokej Marek Hrivík patril v úvode KHL medzi najlepších v súťaži. Až do jeho zranenia Róbert Ďurkáč 22. 11. 2018
Hokej VIDEO: Edmonton so Sekerom zdolal Anaheim, Flames povolali Hrivíka z farmy do prvého tímu Karol Chren 5. 1. 2018
Hokej NHL odštartuje bez ďalších dvoch Slovákov. Jurčo skončil na farme, Hrivíka trápi zranenie Karol Chren 4. 10. 2017
Hokej Hrivík sa dohodol na ročnej zmluve s Calgary: "Je to pre mňa nová výzva" Ivan Čerňanský 1. 7. 2017
Hokej Marek Hrivík je voľný hráč, vedenie NY Rangers mu neponúklo novú zmluvu Karol Chren 26. 6. 2017
Hokej Budaj zatiaľ zostáva v prvom tíme LA Kings, Rangers umiestnili Hrivíka na waiver listinu Karol Chren 6. 10. 2016
MS 2016 Potvrdené! MS definitívne Tatara a Pánika. Hrivíkov dôvod neúčasti vás prekvapí Zuzana Gálisová 27. 4. 2016
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici