Atletico rozhodlo šláger proti Barcelone v úplnom závere a dostalo sa na prvé miesto. Greif vychytal triumf TASR 21. 12. 2024
V Španielsku je v programe súboj gigantov. Barcelona si chce udržať pozíciu lídra pred Atleticom Matej Babic 20. 12. 2024
Po prekvapivom návrate učinil nečakané rozhodnutie. Dovolenka mi prospela, tvrdí Weiss ml. Peter Matis 12. 12. 2024
Weissa s trénerom Atlética spája výnimočná vec. O oporách Slovana rozhodnú najbližšie hodiny Marián Červenka 10. 12. 2024
Koke označil Ronalda zoči voči za gaya. Ale aspoň som bohatý, kontroval Portugalčan Karol Chren 21. 11. 2016
Futbal VIDEO Bitku o Madrid vyhral Real, Barcelona doma zakopla s oslabenou Malagou Karol Chren 19. 11. 2016
Futbal Ohlasy médií na finále LM: Ospevujú Zidana a hovoria o šťastí Realu Michal Lukačovič 29. 5. 2016
Futbal Dráma, ako sa na finále patrí: Real vyhral Ligu majstrov po penaltách Michal Lukačovič 28. 5. 2016
Futbal Tu sú reakcie zahraničia aj aktérov druhého semifinále na madridské finále LM Róbert Ďurkáč 5. 5. 2016
Futbal Atletico si poradilo s Bayernom, rozhodla fantastická individuálna akcia Nigueza Zuzana Gálisová 27. 4. 2016
Futbal Vyžrebovali semifinálové dvojice Ligy majstrov. Máme sa na čo tešiť Zuzana Gálisová 15. 4. 2016
Futbal Francúzsko pred ME získava skvostného strelca, ktorý mohol byť v Barcelone Róbert Ďurkáč 14. 4. 2016
Futbal Barcelonská šnúra bez prehry pokračuje, Real znížil manko na Atletico Zuzana Gálisová 21. 3. 2016
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta