Od Sagana Slovensko takú šancu nemalo. Skvelý Lukáš Kubiš bojuje o pódium so svetovými hviezdami Peter Matis 15. 2. 2025
V zápase legiend vyhral opäť západ nad východom. Nechýbali Hossa, Gáborík, no ani Peter Sagan TASR 9. 2. 2025
Cyklistická legenda Peter Sagan mieri do Let‘s Dance: Aký je jeho život po cyklistike? Pavol Borkovič 26. 1. 2025
VIDEO: Sagana pred Let's Dance trápi minulá víťazka: Tak ako ty do mňa, tak ja do teba, zastrája sa Peter Pavol Kolečanský 20. 1. 2025
Saganov veľký návrat na cestu aj na Voyo: V Maďarsku uvidíme aj ďalšie hviezdy na čele s Cavendishom Peter Matis 7. 5. 2024
Sagan sa v slovenskom tíme vracia do profipelotónu už o týždeň. Stretne sa aj s Cavendishom Peter Matis 2. 5. 2024
Sezónu komplikovali ťažkosti so srdcom. Nevyzerá to nádejne, vyhlásil Sagan o svojej účasti na olympiáde TASR 29. 4. 2024
Cyklistika Vraj nechcú opakovať chybu akou bol Sagan. Francúzsky manažér Žilinčana nešetril Peter Matis 27. 4. 2024
Cyklistika Peter Sagan podstúpi operáciu srdca. Fanúšikov ubezpečil, že nie je dôvod na obavy TASR 17. 3. 2024
Cyklistika Sagan predstavil pred pretekmi bláznivý nový dres. Na štart ho však v piatok nepustili Peter Matis 15. 3. 2024
Cyklistika Peter Sagan sa čoskoro vráti na cestu. Bude štartovať na etapových pretekoch u našich susedov TASR 5. 3. 2024
Exkluzívne Náš veľký talent na tréningu zrazilo auto. Život mu zrejme zachránila táto cyklistická zručnosť (+vyjadrenie) Peter Matis 27. 2. 2024
Cyklistika Pôvodná správa sa nepotvrdila. Takáto je situácia ohľadom zdravotného stavu Petra Sagana Milan Špak 23. 2. 2024
Cyklistika VIDEO: Saganovi prvý súboj so špičkou zhatil pád. Cez víkend sa pokúsi o reparát Peter Matis 21. 2. 2024
Cyklistika Po prvom kole bol medzi najlepšími. Sagan má za sebou prvý veľký test sezóny Peter Matis 11. 2. 2024
Cyklistika Sagan sa hneď v prvých pretekoch po zmene disciplíny nestratil. Finišoval tesne za najlepšími Peter Matis 10. 2. 2024
Cyklistika V novej disciplíne začína už tento víkend: Sagan predstavil dres, v ktorom chce vybojovať olympiádu Peter Matis 8. 2. 2024
Cyklistika Sagan úprimne v novom seriáli: Som lenivý chalan, cyklistom som vlastne ani nechcel byť TVNOVINY.sk 31. 1. 2024
Cyklistika Sagan sa po zmene disciplíny učí od majstra. Brázdi Afriku s najlepším bikerom všetkých čias Peter Matis 26. 1. 2024
Exkluzívne Dal košom farme slávneho tímu, zajazdí si so Saganom. Talent z Dúbravky sníva o Tour de France Peter Matis 20. 12. 2023
Cyklistika Sagan prezradil jarný program v novej disciplíne: Navštívi takmer každý svetadiel Peter Matis 19. 12. 2023
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár