Napriek nepriazni osudu ďalší progres, so Saganom plnili titulky. Slovenský projekt bude opäť silnejší (rozhovor) Peter Matis 8. 11. 2024
Sagan už pretekať nemieni: Dnešní cyklisti sú veľmi silní, baví ma jazdiť pre zábavu Peter Matis 27. 10. 2024
Sagana mrzí, aká situácia nastala v cyklistike: Dva roky ma v pelotóne nikto nepozdravil TVNOVINY.sk 25. 10. 2024
Žeby sme po Saganovi toľko čakať nemuseli? Ďalší Slovák v hre o účasť na Tour de France Peter Matis 21. 10. 2024
Sagan predstavil pred pretekmi bláznivý nový dres. Na štart ho však v piatok nepustili Peter Matis 15. 3. 2024
Peter Sagan sa čoskoro vráti na cestu. Bude štartovať na etapových pretekoch u našich susedov TASR 5. 3. 2024
Náš veľký talent na tréningu zrazilo auto. Život mu zrejme zachránila táto cyklistická zručnosť (+vyjadrenie) Peter Matis 27. 2. 2024
Cyklistika Pôvodná správa sa nepotvrdila. Takáto je situácia ohľadom zdravotného stavu Petra Sagana Milan Špak 23. 2. 2024
Cyklistika VIDEO: Saganovi prvý súboj so špičkou zhatil pád. Cez víkend sa pokúsi o reparát Peter Matis 21. 2. 2024
Cyklistika Po prvom kole bol medzi najlepšími. Sagan má za sebou prvý veľký test sezóny Peter Matis 11. 2. 2024
Cyklistika Sagan sa hneď v prvých pretekoch po zmene disciplíny nestratil. Finišoval tesne za najlepšími Peter Matis 10. 2. 2024
Cyklistika V novej disciplíne začína už tento víkend: Sagan predstavil dres, v ktorom chce vybojovať olympiádu Peter Matis 8. 2. 2024
Cyklistika Sagan úprimne v novom seriáli: Som lenivý chalan, cyklistom som vlastne ani nechcel byť TVNOVINY.sk 31. 1. 2024
Cyklistika Sagan sa po zmene disciplíny učí od majstra. Brázdi Afriku s najlepším bikerom všetkých čias Peter Matis 26. 1. 2024
Exkluzívne Dal košom farme slávneho tímu, zajazdí si so Saganom. Talent z Dúbravky sníva o Tour de France Peter Matis 20. 12. 2023
Cyklistika Sagan prezradil jarný program v novej disciplíne: Navštívi takmer každý svetadiel Peter Matis 19. 12. 2023
Cyklistika Po trinástich rokoch nie Sagan. Najlepším cyklistom Slovenska je premiérovo niekto iný TASR 16. 12. 2023
Cyklistika Sagan sa blysol víťazstvom na kritériu v Monaku. Porazil Pogačara i Cavendisha TASR 26. 11. 2023
Cyklistika Sagan bude spolupracovať s tímom zo Slovenska. Absolvuje v ňom časť prípravy na preteky v horskej cyklistike TASR 23. 11. 2023
Cyklistika VIDEO: Krušné chvíle pre Petra Sagana. Legendárny cyklista mal hrozivo vyzerajúci pád Róbert Ďurkáč 22. 11. 2023
Cyklistika Sagan úprimne o zmene disciplíny: Konečne ma bude niečo v cyklistike opäť baviť Peter Matis 15. 11. 2023
Exkluzívne Uchádzajú sa o Petra Sagana, cieľom je aj ženská Tour de France: Na Slovensku rastie ambiciózny tím Peter Matis 7. 11. 2023
Cyklistika VIDEO: Skvelý Sagan tretí na prestížnom kritériu. S Japonskom sa rozlúčil aj obľúbenou parádičkou Peter Matis 5. 11. 2023
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici