Výnimočný zápis Shiffrinovej si nenechala ujsť ani Vlhová. Reakcia Američanky prišla veľmi rýchlo Matej Babic 24. 2. 2025
Petra Vlhová už naplno zaťažuje koleno. Netušila som, že to bude trvať takto dlho, stále bojujem, priznáva TASR 6. 2. 2025
Vlhová po účasti na proteste očakávala nenávistné reakcie: Milujem Slovensko, chcela som sa ho zastať Richard Jančiar 4. 2. 2025
Na Vlhovú sa po proteste spustila vlna nenávistných komentárov. Radšej sa nevyjadruj, odkazuje určitá skupina ľudí Richard Jančiar 28. 1. 2025
V Lienzi dominantným spôsobom uspela Shiffrinová. Vlhovej to tentokrát na pódium nestačilo Matej Babic 29. 12. 2023
Vyjadrenia po pretekoch: Veľká sebakritika Vlhovej, Shiffrinová v druhom kole vedela, čo robí Peter Matis 28. 12. 2023
Skvelá Vlhová v druhom kole preskočila jedenásť pretekárok. Shiffrinová s dominantným triumfom Peter Matis 28. 12. 2023
Lyžovanie Petra Vlhová spoznala štartové číslo v obrovskom slalome. Na trať pôjde hneď za Shiffrinovou Matej Babic 27. 12. 2023
Lyžovanie Vlhová po sviatkoch opäť v akcii: Moje telo už potrebuje oddych, no chcem ísť na maximum TASR 26. 12. 2023
Lyžovanie Rivalita, ktorá prospieva obom. Vlhová: Je náročné súperiť s Mikaelou, ale posúvame sa navzájom Peter Matis 21. 12. 2023
Lyžovanie Famózna Vlhová v druhom kole rozdrvila konkurenciu. Prevalcovala aj Shiffrinovú a vyhrala nočný slalom Peter Matis 21. 12. 2023
Lyžovanie Vlhová začne nočný slalom zo skvelej pozície. Štartuje hneď po Shiffrinovej Peter Matis 20. 12. 2023
Lyžovanie Petra Vlhová aj tréner hodnotia úvod sezóny pozitívne. Pini vysvetlil, prečo vynechali rýchlostné disciplíny TASR 11. 12. 2023
Lyžovanie Vlhová sa v Jasnej možno nepredstaví. Preteky sú v ohrození, organizátorom chýbajú peniaze Milan Špak 7. 12. 2023
Lyžovanie V otrasnom počasí triumf obhájila Brignoneová. Vlhová po výbornom prvom kole tesne za pódiom Adam Dudiak 3. 12. 2023
Lyžovanie Fantastická Petra Vlhová pokorila v Kanade svoju rivalku. Nad jej sily bola len talianska víťazka Brignoneová Matej Babic 2. 12. 2023
Lyžovanie V „obráku“ som pozadu, priznáva Vlhová. Kanadský kopec absolútne nepozná, aj tak chce pódium Soňa Kolcunová 30. 11. 2023
Lyžovanie Vlhovú v Killingtone skvelá jazda katapultovala na druhé miesto. Na Shiffrinovú to však nestačilo Peter Matis 26. 11. 2023
Lyžovanie Petre Vlhovej nevyšlo ani druhé kolo. Víťazkou sa opäť stala Gutová-Behramiová, na pódiu aj domáca Shiffrinová TASR 25. 11. 2023
Lyžovanie Do Killingtonu za prvým víťazstvom, jazdy na istotu nečakajte. Vlhová v Amerike stihne aj Slafkovského Adam Lehocký 23. 11. 2023
Lyžovanie VIDEO: Úsmevy a prísľub do zvyšku sezóny. Vlhová aj jej tím sú s fínskym víkendom spokojní Adam Lehocký 15. 11. 2023
Lyžovanie Vlhová vypadnutie v Levi vstrebáva horšie, no priznáva: Predviedla som skoro štyri excelentné jazdy TASR 15. 11. 2023
Lyžovanie Pocta od Shiffrinovej pre Vlhovú? Američanka si to napokon rozmyslela Adam Dudiak 14. 11. 2023
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje