Slováci si môžu prvýkrát od Sagana s napätím pozrieť jarné klasiky. Kubiš so šancou na prelomový výsledok Peter Matis 28. 2. 2025
Od Sagana Slovensko takú šancu nemalo. Skvelý Lukáš Kubiš bojuje o pódium so svetovými hviezdami Peter Matis 15. 2. 2025
VIDEO: Favorit v nemocnici, organizátori zlyhali. Jazdcom sa na pretekoch objavilo v protismere civilné auto Peter Matis 6. 2. 2025
Cyklistický svet ostal v šoku. Trojnásobný majster sveta zmizol, dom opustil bez dokladov a telefónu Peter Matis 5. 2. 2025
Vdychovanie jedovatého plynu na zlepšenie výkonu? Nevedel som, že sa to dá zneužiť, hovorí víťaz Tour de France Peter Matis 29. 11. 2024
Český cyklista dostal tvrdý trest po svojom dopingovom prehrešku. Od profesionálneho športu si dlho oddýchne TASR 29. 11. 2024
Kým väčšina spí, ona už dávno sedí na bicykli. Martina absolvovala za posledné roky desaťtisíce kilometrov Patrik Steller 19. 11. 2024
Cyklistika Míľnik pre Slovensko: Ikonický vrch bude najvyššie sprístupneným miestom pre cestných cyklistov v strednej Európe Ľubomír Fronko 15. 11. 2024
Cyklistika Vybrali si ich prestížne kontinentálne zostavy: Dva veľké slovenské talenty menia tímy Peter Matis 12. 11. 2024
Cyklistika Mark Cavendish dal za svojou skvelou kariérou víťaznú bodku. K rozvoju cyklistiky chce prispievať naďalej TASR 10. 11. 2024
úmrtie Belgický cyklistický talent Miel Dekien zomrel vo veku 18 rokov pri autonehode TASR 10. 11. 2024
Cyklistika Legendárny Mark Cavendish sa predstaví na posledných pretekoch v kariére. Brit dosiahol v cyklistike všetko TASR 9. 11. 2024
Exkluzívne Napriek nepriazni osudu ďalší progres, so Saganom plnili titulky. Slovenský projekt bude opäť silnejší (rozhovor) Peter Matis 8. 11. 2024
Cyklistika Medzi ženami ledva začala a už miešala karty na Európe. Naša vychádzajúca hviezda opäť nesklamala Peter Matis 3. 11. 2024
Cyklistika VIDEO: Kontroverzná hviezda čelí nenávisti fanúšikov. Počas pretekov mu vyliali do tváre drink Peter Matis 1. 11. 2024
Cyklistika Povedal som, že už nikdy viac, no veci vidím inak. Kráľ Cavendish sa na Tour de France možno predsa len vráti TASR 29. 10. 2024
Cyklistika Sagan už pretekať nemieni: Dnešní cyklisti sú veľmi silní, baví ma jazdiť pre zábavu Peter Matis 27. 10. 2024
Cyklistika Víťazovi Tour de France uniesli sesternicu. Jeho strýko viní extrémistický kult Peter Matis 27. 10. 2024
Cyklistika Sagana mrzí, aká situácia nastala v cyklistike: Dva roky ma v pelotóne nikto nepozdravil TVNOVINY.sk 25. 10. 2024
Cyklistika Pogačar má smelé ambície, chce sa pokúsiť o triumf na troch Grand Tours v jednom roku TASR 21. 10. 2024
Cyklistika Žeby sme po Saganovi toľko čakať nemuseli? Ďalší Slovák v hre o účasť na Tour de France Peter Matis 21. 10. 2024
Šport Šesťnásobný olympionik trpí vážnou chorobou. Pre ľudí má dôležitý odkaz Nina Baková 20. 10. 2024
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár