VIDEO: Sagan ani po kariére v tréningu nepoľavuje. Pozdáva sa mu exotický šport na vode Miroslav Held 15. 1. 2025
Za oslavu víťazstva pokuta stoviek eur. Nové pravidlo vyvolalo otázky i kritiku Peter Matis 15. 1. 2025
Profizmluvu hľadala netradičnou taktikou, jej agent nechápal. Zobrali ju v jednom z top tímov sveta Peter Matis 4. 1. 2025
Sagan už pretekať nemieni: Dnešní cyklisti sú veľmi silní, baví ma jazdiť pre zábavu Peter Matis 27. 10. 2024
Víťazovi Tour de France uniesli sesternicu. Jeho strýko viní extrémistický kult Peter Matis 27. 10. 2024
Sagana mrzí, aká situácia nastala v cyklistike: Dva roky ma v pelotóne nikto nepozdravil TVNOVINY.sk 25. 10. 2024
Cyklistika Pogačar má smelé ambície, chce sa pokúsiť o triumf na troch Grand Tours v jednom roku TASR 21. 10. 2024
Cyklistika Žeby sme po Saganovi toľko čakať nemuseli? Ďalší Slovák v hre o účasť na Tour de France Peter Matis 21. 10. 2024
Šport Šesťnásobný olympionik trpí vážnou chorobou. Pre ľudí má dôležitý odkaz Nina Baková 20. 10. 2024
Exkluzívne Potenciál bez limitov a ambície na Tour de France. Slovenský megatalent je súčasťou veľkých plánov (rozhovor) Peter Matis 20. 10. 2024
Cyklistika So Saganom zdieľal cyklistický Olymp, teraz ho nazývajú klaunom. Najhorší prestup histórie, dušuje sa bývalá hviezda Peter Matis 18. 10. 2024
Cyklistika K prvej profivýhre chýbali iba metre. Svrček výkonom predčil i štvornásobného víťaza Tour de France Peter Matis 16. 10. 2024
Cyklistika Je rozhodnuté. Vodič, ktorý usmrtil známeho cyklistu putuje na štyri roky za mreže TASR 14. 10. 2024
Formula 1 Tomu sa povie multitalent: Hviezda Formuly 1 vyzvala cyklistickú smotánku priamo na MS Peter Matis 7. 10. 2024
Cyklistika Cyklistika má nového kráľa. Pogačar sa postaral o famózny únik a získal titul majstra sveta TASR 29. 9. 2024
Cyklistika Ďalší medailový úspech pre Slovensko. Martin Svrček bojoval o víťazstvo do posledných metrov TASR 27. 9. 2024
úmrtie MS v cyklistike zasiahla tragédia. Mladá Švajčiarka podľahla zraneniu, ktoré utrpela po páde v pretekoch TASR 27. 9. 2024
Cyklistika Mladá pretekárka si pri páde v pretekoch na MS poranila hlavu a je v kritickom stave TASR 26. 9. 2024
Cyklistika Talentovaná Slovenka pokračuje v skvelých výkonoch. Na majstrovstvách sveta získala už druhú medailu TASR 26. 9. 2024
Cyklistika Pred majstrovstvami sveta veľké očakávania nemala. Slovenka z nich nakoniec berie s medailu TASR 24. 9. 2024
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta