Fanúšikovia United už ospevujú nového trénera: Nepáči sa mi to, bolo mi trápne, reagoval Amorim Peter Matis 2. 12. 2024
VIDEO: Ako deti. Hráči Chelsea sa hádali o penaltu, pritom bolo rozhodnuté. Hanba, reagoval tréner TASR 16. 4. 2024
Nočná mora pre tradičný anglický klub: V Premier League by mu mohli odrátať až dvanásť bodov TASR 25. 10. 2023
Pracoval v KFC a sníval o futbalovej kariére. Portugalský útočník teraz absolvoval premiéru v Premier League Matej Babic 2. 9. 2023
130-miliónová posila premiéru v drese Chelsea zbabrala. Londýnčanov zdolal oslabený West Ham TASR 20. 8. 2023
Futbal VIDEO: Fanúšikovia Splitu sa nevedeli zmestiť do kože, v Liverpoole prerušili zápas Karol Chren 18. 8. 2017
Futbal Ružomberok sa rozlúčil s Európou so vztýčenou hlavou. S Evertonom hral vyrovnanú partiu Karol Chren 4. 8. 2017
Futbal Ružomberok zázrak nevykúzlil, v odvete predkola EL Everton vyhral aj na Liptove Róbert Ďurkáč 3. 8. 2017
Futbal Médiá si podali Everton: Proti Ruži si takmer privodil hanbu, Rooney vyzeral hrdzavo Karol Chren 28. 7. 2017
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta