Slovenka Adela boduje v globálnom šoubiznise. Prerazila v USA, jej skladba má viac ako milión videní Zlatica Švajdová Puškárová 11. 1. 2025
Ďalšia pocta pre Taylor Swift. Americká superstar opanovala prestížny rebríček Alžbeta Múcsková 10. 1. 2025
Tragická smrť porotkyne zo SuperStar. Helena Zeťová (†44) zahynula po páde z okna markiza.sk 20. 12. 2024
Splnené želanie pred sviatkami. Nevidiaca Kristína sa stretla so svojím speváckym idolom Denisa Czibulka 15. 12. 2024
Európsky fenomén zo Slovenska: Detský spevácky súbor Prešovčatá oslavuje 50. výročie Michaela Petrášová 14. 12. 2024
Reflex Prvý vianočný album Báry Basikovej: Chcela by som, aby piesne navodili príjemnú atmosféru, hovorí speváčka Jarmila Kováčová 14. 12. 2024
úmrtie Vo veku 99 rokov zomrela hviezda 40. a 50. rokov. Svet navždy opustila speváčka Viera Palátová TASR 30. 11. 2024
Kultúra Má výnimočný dar, život sa s ňou však nemaznal. Talentovanej Veroniky sa ujalo známe spevácke trio Jarmila Kováčová 14. 11. 2024
Reflex Erika Rein búra hudobné aj osobné hranice: Otvorený rozhovor o živote a tvorbe Natália Babicová 27. 10. 2024
Reflex Ilona Csáková sa vracia na pódiá. S pôvodnou kapelou prinesie známe hity aj spomienky na staré časy Jarmila Kováčová 27. 10. 2024
S Tribulom po horách Púť do Santiaga de Compostela priniesla Katke Knechtovej lásku. Viac nám porozprávala na cyklotúre Ján Tribula 6. 10. 2024
Reflex Helena Vondráčková oslavuje 60 rokov hudobnej kariéry. Neuveríte, koľko piesní stihla vydať Jarmila Kováčová 24. 8. 2024
Zahraničné krimi Českú speváčku mal v Turecku zavraždiť jej manžel. V tom čase boli v dome aj ich tri deti markiza.sk 14. 6. 2024
Zdravie Úprimná spoveď Céline Dion: Užívala som extrémne vysoké dávky liekov. Nevedela som, že by ma mohli zabiť Tamara Eliašová 12. 6. 2024
Reflex Z pódia k pomoci zdravotne znevýhodneným. Barbora Piešová: Stačí byť ľudský, to v spoločnosti chýba Denis Sopko 2. 6. 2024
Reflex Jana Kirschner žije v Londýne, no srdce a prácu nechala doma: Na Slovensku mi naozaj záleží Boris Pršo 8. 5. 2024
Zaujímavosti zo sveta VIDEO: „Šialený“ koncert Madonny. Vstupné si nepýtali, prišlo viac ako milión fanúšikov Tamara Eliašová 5. 5. 2024
Reflex Prerazila na svetovú hudobnú scénu. Karin sa ako prvá Slovenka dostala na billboard na Times Square Denis Sopko 17. 3. 2024
Reflex Česká hudobná stálica Lenka Filipová oslávila jubileum. Porozprávala nám aj o ťažkých životných chvíľach Jarmila Kováčová 17. 2. 2024
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta