Nová spoločná vášeň manželov Vinczeovcov. Takto ste ich ešte nikdy nevideli Lucia Marusič 13. 9. 2017
Takáto bola svadba a hostina Adely a Viktora. Fotky, ktoré ste ešte nevideli Nikola Teleková 15. 6. 2017
Veronika Cifrová Ostrihoňová Veronika Cifrová Ostrihoňová zažiarila na svadbe Adely a Viktora markiza.sk 10. 6. 2017
OTO 2017 Nádherné vyznanie lásky Viktora Vinczeho. Tieto slová hovoria za všetko markiza.sk 12. 3. 2017
Zásnuby Adelin prst už zdobí šperk. Takto vyzerá prsteň, o ktorom sa toľko písalo markiza.sk 1. 3. 2017
Adela Banášová Vincze o požiadaní Adely o ruku v kuchyni: Mohla mi dať panvicou po hlave Nikola Teleková 23. 2. 2017
Jozef Banáš Reakcia otca Adely Banášovej na zásnuby. Úprimné slová na adresu Viktora Nikola Teleková 14. 2. 2017
Zásnuby Viktor Vincze požiadal Adelu o ruku v Teleráne. Jej prvé slová po vypnutí kamier Katarína Ács 14. 2. 2017
Jediný exemplár na Slovensku. V archeoparku budú mať skutočnú raritu – tvora, ktorého vo voľnej prírode dávno vyhubili
FOTO: V obci Brehy zrazil kamionista ženu. „Bola to moja mama, vodičovi namerali 2,5 promile alkoholu,“ napísal nám syn
Obchodný reťazec u susedov zaviedol novinku. Špeciálnu hodinu pre nakupujúcich zvažujú aj na Slovensku
Obchodný reťazec u susedov zaviedol novinku. Špeciálnu hodinu pre nakupujúcich zvažujú aj na Slovensku
Kozmetický gigant sťahuje z predaja obľúbený pleťový krém. Môže obsahovať látku, ktorá spôsobuje rakovinu
FOTO: V obci Brehy zrazil kamionista ženu. „Bola to moja mama, vodičovi namerali 2,5 promile alkoholu,“ napísal nám syn
VIDEO: Hrozivý nález pri obci Vydrany. Poľovník objavil pri lesnej ceste telo ženy, ktorá má na trupe bodnú ranu
Najväčší podvod v histórii lotérie: Výherca gigantického jackpotu prišiel na spôsob, ako zaručiť výhru