Bratislavský policajt pálil sviečku pri Fontáne pre Zuzanu. Fotka dojala tisíce ľudí Katarína Ács 31. 8. 2023
Jožo Ráž sa rozlúčil s Vašom Patejdlom: Jedno je podstatné, Vašo. Elán je večný a ty si večný s ním Katarína Kiššová 30. 8. 2023
Najdojemnejší moment na úvod rozlúčky s Vašom Patejdlom. Bazilikou sa ozýval nesmrteľný hit Katarína Ács 30. 8. 2023
Nezabudnuteľné hity. Muzikály Vaša Patejdla si zamilovali aj v juhokórejskom Soule či v Tokiu Jarmila Kováčová 23. 8. 2023
Silné slová manželky Vaša Patejdla: Bolo to strašne rýchle, diagnózu mu oznámili 14 dní pred smrťou markiza.sk 22. 8. 2023
úmrtie Jano Baláž telefonoval s Vašom pár hodín pred smrťou. „Vedel som, že je zle, ale aj tak som veľmi smutný.“ TASR 20. 8. 2023
úmrtie Úprimnú sústrasť vyjadrila aj prezidentka: Mala som 17, a on bol hviezda. V deň narodiek mi zahral pesničku Katarína Kiššová 19. 8. 2023
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici